qatar country content
Qatar

Auto huren in Qatar - huurauto online boeken

Een auto huren in Qatar is met behulp van SIXT snel geregeld. We staan in de hoofdstad Doha namelijk op twee locaties voor u klaar. In de stad zelf is ons kantoor gevestigd aan de Al Waab Street, niet ver van de Doha Expressway die de hoofdstad verbindt met het noorden van Qatar. Onze andere locatie vindt u meteen in de aankomsthal van het Doha Hamad International Airport (DOH). Boeken kan aan de balie, maar als u telefonisch of via het internet reserveert zorgen wij dat uw huurauto bij aankomst in Qatar al voor u gereed staat. Zo hoeft u niet in de rij te staan en kunt u uw tijd volop spenderen aan het verkennen van dit fascinerende Arabische land.

quatar country side

Enkele tips om een auto te huren

Het is nog niet zo lang geleden dat veel inwoners van Qatar voor het eerst een auto konden veroorloven. Hierdoor ligt de focus bij veel automobilisten meer op het besturen van het voertuig zelf en minder op het naleven van de verkeersregels, zeker iets om rekening mee te houden. Verder bestaat Qatar grotendeels uit een rotsachtige woestijn die in de zomer ontzettend heet kan worden. Airconditioning en SUV's met speciale banden voor zanderige wegen kunnen echter probleemloos door Sixt verzorgd worden. Neemt u gerust contact met ons op voor deskundig advies.

qatar country content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

Een auto huren om met Qatar kennis te maken

Als belangrijk olieland kent Qatar veel zakelijke bezoekers voor wie een huurauto natuurlijk uitkomst biedt om bijvoorbeeld afgelegen raffinaderijen te bezoeken. Daarnaast weet het land zich echter ook steeds meer als toeristische bestemming op de kaart te zetten. Vooral de hoofdstad Doha zelf is een interessante samensmelting van moderne architectuur en oude Arabische markten en havens. Wilt u de woestijn en de binnenlanden van Qatar intrekken voor een onvergetelijke ervaring? Ook dan komt autoverhuur van Sixt natuurlijk prima van pas!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties