germany country content
Germany
Autoverhuur
Duitsland
Duitsland

Auto huren in Duitsland - huurauto online boeken

Een luxe auto huren bij SIXT in Duitsland is snel en eenvoudig geregeld! Via een app voor uw mobiele telefoon of deze website kunt u 24/7 een huurauto boeken. Wilt u even wat overleggen, reserveer dan telefonisch een huurauto bij ons. Boeken bij uw reisbureau of een van onze vestigingen kan natuurlijk ook. U vindt ons in Duitsland onder andere bij de belangrijkste luchthavens en bij station Berlijn CS, Keulen CS, Mannheim CS en Frankfurt am Main CS. En wilt u echt weten hoe snel en eenvoudig het huren van een luxe auto in Duitsland te regelen is? Dan zit er niets anders op dan zelf een luxe auto te huren bij onze autoverhuur in Duitsland!

germany country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Duitsland

Een auto huren in Duitsland: een kwestie van vertrouwen

Dat invoegend verkeer op snelwegen in Duitsland voorrang heeft, zal bij de meeste mensen bekend zijn. Wie invoegt moet er dus op kunnen vertrouwen, dat de medeweggebruikers meedenken. Dat is iets wat u van ons ook kunt verwachten. Een luxe auto huren is immers een kwestie van vertrouwen. Daarom zijn wij altijd te bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Dat noemen wij service! Meer dan 6 maanden oud zijn onze wagens nooit. Service geldt voor alle stationcars, auto's, sportwagens, terreinwagens, cabrio's en busjes van merken als VW, Ford, Seat, BMW en Renault. Kortom, in de service van Sixt ziet u een stukje Duitse degelijkheid terug!

germany country content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Een luxe auto huren en een onbekend stuk Duitsland ontdekken

Wie aan Duitsland denkt, denkt aan Volkswagen. Het productieproces van de Passat kunt u bekijken in Emden. Zo'n bezoek is goed te combineren met een autotocht langs de Duitse waddenkust. Ontdek in Oost-Friesland leuke plaatsen als Greetsiel en Aurich en bezoek een Duits waddeneiland. Vergeet niet om naar oud plaatselijk gebruik thee met slagroom te drinken. En misschien is thee ook wel iets voor de thuisblijvers. Wilt u ook onbekende stukken van Duitsland ontdekken? Weet dan dat u voor het huren van alle bekende automerken bij ons terecht kunt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties