latvia country content
Letland

Auto huren in Letland - huurauto online boeken

Bij autoverhuurder SIXT is een auto huren in Letland zo geregeld! In dit middelste van de drie Baltische landen kunt u namelijk op meerdere locaties in de centraal gelegen hoofdstad Riga bij ons aankloppen. Zo kunt u bij onze vestiging op het Riga International Airport(RIX) bijvoorbeeld meteen nadat u geland bent al in één van onze huurauto's wegrijden. Ook staan we in de binnenstad vlakbij het Nationale Kunstmuseum voor u klaar. Een derde vestiging vindt u tenslotte in de noordelijke voorstad Jugla, vanaf waar u de autoweg naar Estland en Sint Petersburg kunt nemen. En of uw bezoek aan Letland nu toeristisch of zakelijk van aard is, we hebben voor elke situatie wel een passende huurauto voor u gereed staan.

latvia side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Letland

Tips voor een auto huren in Letland

Eén van de belangrijkste afwijkende verkeersregels in Letland is dat het altijd, dus ook overdag, verplicht is met dimlicht aan te rijden. Voor de rest zult u echter niet veel moeite ondervinden bij deelname aan het verkeer. De meeste wegen van Letland verkeren in relatief goede staat en om andere steden te bereiken volgt u simpelweg een van de acht autowegen vanuit Riga naar de uithoeken van het land. Winterbanden zijn verder verplicht in de maanden december, januari en februari, maar dit zal uiteraard door Sixt verzorgd worden. U hoeft zich zo enkel te bekommeren om het verkennen van dit prachtige land.

latvia country content
Bekijk meer Bekijk minder
couple paddle lake sunset

Een auto huren om meer van Letland te zien

Riga is het economische en culturele centrum van Letland met een bijzonder schilderachtige middeleeuwse binnenstad. U zult er moeiteloos enkele dagen door kunnen brengen. Toch heeft de rest van Letland ook heel wat te bieden. Zo kunt u naar de westkust van Letland rijden om de toeristische muziekstad Liepaja te bezoeken, terwijl u in de natuurparken Gauja en Razna naar het oosten juist van de rust en stilte kunt genieten. Met autoverhuur van Sixt komt heel Letland dus zo binnen handbereik te liggen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties