mauritius country content
Mauritius

Auto huren in Mauritius - huurauto online boeken

Ook op het prachtige eiland Mauritius kunt u een SIXT auto huren! Mauritius wordt vaak beschreven als een droom, een bijna onwerkelijke plaats op aarde. Ook daar is het hebben van een eigen luxe auto erg fijn. Net als in Engeland rijdt men in Mauritius aan de linkerkant van de weg, maar daar bent u zo aan gewend. Wij hebben de meest luxe huurauto's voor u klaar staan die u zo bij ons kunt reserveren om in stijl over dit prachteiland te kunnen rijden.

mauritius side

Auto huren Mauritius is een betrouwbare en voordelige service

We hadden u nog niet verteld dat naast het comfort en de service die wij leveren met onze luxe huurauto's, wij ook nog eens op de prijzen letten. Bij Sixt kunt u namelijk heel voordelig over een auto beschikken! Zelfs op vakantie in Mauritius. De modellen auto's die wij voor u ter beschikking hebben zijn maximaal zes maanden oud en u kunt ze op verschillende centrale locaties op het eiland ophalen. Wij zijn te vinden op acht verschillende resorts en hotels op het eiland en er is een delivery service. Daarnaast staan wij natuurlijk voor u klaar op Mauritius Airport(MRU). Voor een goede en betrouwbare autoverhuur service zonder poespas moet u bij ons zijn!

mauritius country content
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Een auto huren op Mauritius, bent u er klaar voor?

Een dag aan het parelwitte strand, of u door het personeel op uw resort in de watten laten leggen, op Mauritius is het mogelijk. U kunt ook lekker actief aan de watersport deelnemen of gaan winkelen. Er valt genoeg te doen en het maakt het nog leuker als u na een actieve dag heerlijk voldaan in uw eigen auto kunt stappen om terug te keren naar uw hotel of resort. Wij maken het mogelijk met onze scherp geprijsde luxe auto's. Waar wacht u nog op, reservering nu, Mauritius wacht op u!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties