french guiana country content
Frans-Guyana

Auto huren in Frans-Guyana - huurauto online boeken

Een bezoek aan het prachtige Frans-Guyana is het meest comfortabel door te brengen met een huurauto van SIXT. Het land aan de noordkust van Zuid-Amerika is een bezoek meer dan waard. Zowel voor de zon-zee-strand aanbidders als de natuur- en cultuurliefhebbers heeft het Frans-Guyana meer dan genoeg te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Cayenne, het oude fort Diamant of één van de uitgestrekte stranden. Door haar diversiteit is het leuk om bij een bezoek aan Frans-Guyana het land te doorkruisen en alles uitgebreid in u op te nemen. Dit doet u het meest handig en comfortabel met een auto van autoverhuur SIXT.

french guiana country side

Waarom gebruik maken van auto huren Frans-Guyana?

Hoewel het in Frans-Guyana ook mogelijk is om per bus of trein of taxi door het land te reizen, biedt een auto huren u veel meer vrijheid om op úw manier het land te bereizen. Uw flexibiliteit wordt enorm vergroot en uw kunt zelf bepalen hoe de route eruit ziet. De nare bijverschijnselen van het openbaar vervoer, zoals lange wachttijden, blijven u bespaard. Een auto die klaar staat bij aankomst in Frans-Guyana verhoogt het reisplezier enorm. Bij onze verhuur gebruiken we uitsluitend auto's van maximaal zes maanden oud. Ervaar zelf het grote comfort van onze auto's en huur er een voor uw reis in Frans-Guyana.

french guiana country content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Autoverhuur Frans-Guyana

U vindt ons in maar liefst drie steden; in de hoofdstad Cayenne (onder andere op de luchthaven), in Kourou en in Matoury. Op deze centraal gelegen locaties kunt u direct bij aankomst uw auto boeken. Ook kunt u eenvoudig vooraf reserveren via internet of telefoon. Daarbij profiteert u altijd van onze voordelige tarieven en uitstekende huurvoorwaarden, waarbij u all-risk verzekerd bent. Extra zaken bijboeken, bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, is uiteraard altijd mogelijk. Auto's ophalen en inleveren kan op de meeste locaties 24 uur per dag.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties