Auto huren in Frans-Guyana

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Frans-Guyana

Meest populair in Frans-Guyana

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Cayenne Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Frans-Guyana

Waarom gebruik maken van auto huren Frans-Guyana?

Waarom gebruik maken van auto huren Frans-Guyana?

Hoewel het in Frans-Guyana ook mogelijk is om per bus of trein of taxi door het land te reizen, biedt een auto huren u veel meer vrijheid om op úw manier het land te bereizen. Uw flexibiliteit wordt enorm vergroot en uw kunt zelf bepalen hoe de route eruit ziet. De nare bijverschijnselen van het openbaar vervoer, zoals lange wachttijden, blijven u bespaard. Een auto die klaar staat bij aankomst in Frans-Guyana verhoogt het reisplezier enorm. Bij onze verhuur gebruiken we uitsluitend auto's van maximaal zes maanden oud. Ervaar zelf het grote comfort van onze auto's en huur er een voor uw reis in Frans-Guyana.
Autoverhuur Frans-Guyana

Autoverhuur Frans-Guyana

U vindt ons in maar liefst drie steden; in de hoofdstad Cayenne (onder andere op de luchthaven), in Kourou en in Matoury. Op deze centraal gelegen locaties kunt u direct bij aankomst uw auto boeken. Ook kunt u eenvoudig vooraf reserveren via internet of telefoon. Daarbij profiteert u altijd van onze voordelige tarieven en uitstekende huurvoorwaarden, waarbij u all-risk verzekerd bent. Extra zaken bijboeken, bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, is uiteraard altijd mogelijk. Auto's ophalen en inleveren kan op de meeste locaties 24 uur per dag.
Auto huren in Frans-Guyana - huurauto online boeken

Auto huren in Frans-Guyana - huurauto online boeken

Een bezoek aan het prachtige Frans-Guyana is het meest comfortabel door te brengen met een huurauto van SIXT. Het land aan de noordkust van Zuid-Amerika is een bezoek meer dan waard. Zowel voor de zon-zee-strand aanbidders als de natuur- en cultuurliefhebbers heeft het Frans-Guyana meer dan genoeg te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Cayenne, het oude fort Diamant of één van de uitgestrekte stranden. Door haar diversiteit is het leuk om bij een bezoek aan Frans-Guyana het land te doorkruisen en alles uitgebreid in u op te nemen. Dit doet u het meest handig en comfortabel met een auto van autoverhuur SIXT.
Show more

Handige weetjes voor huren in Frans-Guyana

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Frans-Guyana?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Frans-Guyana dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Frans-Guyana.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Frans-Guyana?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 42 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Overgave voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Frans-Guyana

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Frans-Guyana?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Frans-Guyana?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Frans-Guyana

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Frans-Guyana

Meer weergeven