santo domingo city content
Dominicaanse Republiek

Auto huren in Dominicaanse Republiek - huurauto online boeken

De prachtige Dominicaanse Republiek verkennen kan op zeer comfortabele wijze met een auto van autoverhuur SIXT. Het land in het Caribisch gebied is een bezoek meer dan waard. Zowel het stedelijk gebied met veel cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijvoorbeeld hoofdstad Santa Domingo, als ook de natuur met vele bergketens, stuwmeren, watervallen en nationale parken zijn een bezoek meer dan waard. Een luxe huurauto brengt u op eenvoudige wijze van a naar b.

dominican republic country side

Waarom een auto huren in Dominicaanse Republiek?

In de Dominicaanse Republiek is het ook wel mogelijk om te reizen met de bus of trein. Echter, het reizen per luxe auto biedt u naast meer comfort ook meer vrijheid. U kunt dan flexibel zijn en zelf bepalen waar u langer wilt blijven en welke route u wilt afleggen. Dus niet afhankelijk zijn van bustijden, maar vertrekken en stoppen wanneer ú dat wilt. Bij de verhuur van auto's bij Sixt worden alleen de nieuwste modellen auto's gebruikt die maximaal zes maanden oud zijn. Ervaar het comfort nu ook zelf en huur een auto in de Dominicaanse Republiek bij uw verblijf daar.

santo domingo city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Autoverhuur Dominicaanse Republiek

U vindt ons op maar liefst zes steden in de Dominicaanse Republiek, te weten Puerto Plata, Punto Cana, Punto Cana Village, Samano, Santiago en Santo Domingo. Binnen deze plaatsen zijn er diverse kantoren waar u de auto's kunt reserveren, ophalen en inleveren. Altijd op de meest centrale locaties. U kunt uiteraard uw auto voor de Dominicaanse Republiek ook vooraf reserveren via internet of telefoon, zodat u zeker weet dat deze klaarstaat bij aankomst. Sixt is zeer voordelig en biedt u als klant een overzichtelijke huurovereenkomst aan waarbij u all-risk verzekerd bent. Een navigatiesysteem, extra bestuurder, kinderzitje of andere opties bijboeken is mogelijk. Bezoek de Dominicaanse Republiek op comfortabele wijze en kies voor een luxe huurauto met uitstekende voorwaarden en veel gemak.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties