Auto huren in Dominicaanse Republiek

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Dominicaanse Republiek

Meest populair in Dominicaanse Republiek

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Santo Domingo, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Dominicaanse Republiek

Waarom een auto huren in Dominicaanse Republiek?

Waarom een auto huren in Dominicaanse Republiek?

In de Dominicaanse Republiek is het ook wel mogelijk om te reizen met de bus of trein. Echter, het reizen per luxe auto biedt u naast meer comfort ook meer vrijheid. U kunt dan flexibel zijn en zelf bepalen waar u langer wilt blijven en welke route u wilt afleggen. Dus niet afhankelijk zijn van bustijden, maar vertrekken en stoppen wanneer ú dat wilt. Bij de verhuur van auto's bij Sixt worden alleen de nieuwste modellen auto's gebruikt die maximaal zes maanden oud zijn. Ervaar het comfort nu ook zelf en huur een auto in de Dominicaanse Republiek bij uw verblijf daar.
Autoverhuur Dominicaanse Republiek

Autoverhuur Dominicaanse Republiek

U vindt ons op maar liefst zes steden in de Dominicaanse Republiek, te weten Puerto Plata, Punto Cana, Punto Cana Village, Samano, Santiago en Santo Domingo. Binnen deze plaatsen zijn er diverse kantoren waar u de auto's kunt reserveren, ophalen en inleveren. Altijd op de meest centrale locaties. U kunt uiteraard uw auto voor de Dominicaanse Republiek ook vooraf reserveren via internet of telefoon, zodat u zeker weet dat deze klaarstaat bij aankomst. Sixt is zeer voordelig en biedt u als klant een overzichtelijke huurovereenkomst aan waarbij u all-risk verzekerd bent. Een navigatiesysteem, extra bestuurder, kinderzitje of andere opties bijboeken is mogelijk. Bezoek de Dominicaanse Republiek op comfortabele wijze en kies voor een luxe huurauto met uitstekende voorwaarden en veel gemak.
Auto huren in Dominicaanse Republiek - huurauto online boeken

Auto huren in Dominicaanse Republiek - huurauto online boeken

De prachtige Dominicaanse Republiek verkennen kan op zeer comfortabele wijze met een auto van autoverhuur SIXT. Het land in het Caribisch gebied is een bezoek meer dan waard. Zowel het stedelijk gebied met veel cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijvoorbeeld hoofdstad Santa Domingo, als ook de natuur met vele bergketens, stuwmeren, watervallen en nationale parken zijn een bezoek meer dan waard. Een luxe huurauto brengt u op eenvoudige wijze van a naar b.
Show more

Handige weetjes voor huren in Dominicaanse Republiek

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Dominicaanse Republiek?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Dominicaanse Republiek dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Dominicaanse Republiek.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Dominicaanse Republiek?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Dominicaanse Republiek

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Dominicaanse Republiek?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Dominicaanse Republiek?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Dominicaanse Republiek

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Dominicaanse Republiek

Meer weergeven