uae country content
Verenigde Arabische Emiraten

Auto huren in Verenigde Arabische Emiraten - huurauto online boeken

Voor de meeste mensen zijn de Verenigde Arabische Emiraten geen vertrouwd terrein. Daarom is het plezierig dat u in de Verenigde Arabische Emiraten gewoon bij de autoverhuur van SIXT terecht kunt voor een goede huurauto. Wij werken in dit land niet anders dan op de vestiging bij u thuis om de hoek in Nederland. Voor veel mensen is het een hele opluchting om ook in de Verenigde Arabische Emiraten van onze vertrouwde dienstverlening gebruik te kunnen maken. En dat alles tegen een meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende voorwaarden. Precies zoals u dat van ons gewend bent!

Sixt is er om een prima auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten!

Op één van onze vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten die u inclusief de openingstijden kunt terugvinden op onze handige website, verwelkomen wij u graag wanneer u op zoek bent naar een geschikte huurauto waarover u één of meerdere dagen tot zelfs enkele weken kunt beschikken tijdens uw verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten. De klantvriendelijke en deskundige medewerkers bij onze autoverhuur zorgen er graag voor dat u zo spoedig mogelijk veilig en comfortabel de weg op kunt om te ervaren wat de Verenigde Arabische Emiraten u allemaal te bieden hebben aan prachtig natuurschoon, fraaie bezienswaardigheden en niet te vergeten het warme zonnige klimaat.

uae country content
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Gewoon doen: een auto huren in Verenigde Arabische Emiraten!

Neem de stap en ervaar zelf wat wij in de Verenigde Arabische Emiraten voor u kunnen betekenen bij het huren van een auto die past bij het doel dat u voor ogen heeft. U kunt bij ons een goedkope kleine auto in perfecte staat huren of juist een ruime gezinswagen waarmee u comfortabel door het land reist tijdens uw vakantie. Mocht u voor zakelijke doeleinden naar de Verenigde Arabische Emiraten komen, dan hebben wij een ruim aanbod van zeer luxueuze en representatieve directiewagens van verschillende aansprekende merken voor u klaar staan. Sixt is altijd uw betrouwbare partner voor uitmuntend tijdelijk vervoer in binnen- en buitenland!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties