amsterdam city content
Amsterdam Schiphol Luchthaven

Amsterdam Schiphol Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Schiphol Plaza Aankomstpass.22, 1118 AX Schiphol

GDS-Code: AMS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 22:00

ZA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Amsterdam Luchthaven Schiphol auto huren

Als je een auto wilt huren op Amsterdam Schiphol, zoek dan niet verder. Bij ons kun je terecht voor alle voertuigcategorieën: economy, compact, sedan, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en natuurlijk ook luxe- en sportmodellen. Ga je meerdere mensen ophalen op Schiphol? Huur dan een personenbusje. Voor een dagje Amsterdam kies je een ander soort auto, bijvoorbeeld een cabrio voor de zomerse dagen, of ga voor een luxe- of sportmodel. Je kunt altijd extra’s bijboeken bij SIXT, zoals een kinderstoeltje of een extra bestuurder. En natuurlijk de GPS. Wel zo handig in Amsterdam.

amsterdam city content

Wat maakt onze vestiging zo speciaal?

24/7

Je kunt onze klantenservice 24/7 bereiken, we staan je graag te woord.

AUTO’S

We hebben een ruim aanbod aan beschikbare voertuigen, voor ieder wat wils.

Bij SIXT huur je altijd de nieuwste auto’s

Ze zijn maximaal 6 maanden oud.

Met SIXT ga je voor betaalbare luxe

Eersteklas auto’s voor economy prijzen.

SIXT's locatie op Schiphol Amsterdam

SIXT ligt op een handige locatie op de luchthaven Schiphol Amsterdam. Zo kun je meteen de auto in zodra je bent geland. Maar ook voor reizigers die met de trein of bus komen, is onze SIXT-balie makkelijk te vinden. Volg de autoverhuur-borden richting Schiphol Plaza. Onze stand is te vinden voor terminal 3, bij de autoverhuur-stands. Hier haal je de autosleutels voor je huurauto op (als je niet via de app boekt). Daarna loop je door naar garage P1. Deze garage ligt op slechts 5 minuten lopen van onze balie. Je brengt de auto terug bij de Herbergierstraat op Schiphol.
 

Ontdek Amsterdam met je huurauto

Een auto huren op Amsterdam Schiphol was makkelijk. Maar wat ga je nu doen? In de omgeving van Amsterdam Schiphol is er genoeg om te zien. Een bekende trekpleister in de buurt is het Keukenhof, makkelijk te bezoeken met je huurauto van SIXT. Deze prachtige tulpentuinen zijn elk jaar te bezoeken van maart tot mei. Ga je liever naar Amsterdam? Breng dan een bezoekje aan de Westergasfabriek, het NEMO-museum, de zeven straatjes of de Jordaan. Ga je liever voor wat natuur buiten de stad? Pak dan je huurauto en ga naar de Geitenboerderij in het Amsterdamse bos.