Amsterdam

Huur een auto in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad en tevens een van de mooiste steden van Nederland. In deze oude stad vol grachten hangt een gezellige sfeer dat vele mensen aantrekt, en wij snappen wel waarom! Bij SIXT zorgen wij ervoor dat jij de meest geschikte auto kunt huren in Amsterdam, dat aansluit op jouw behoefte. Huur een Economy of Compact om lekker te cruisen in hartje Amsterdam, een Bestelbusje om te verhuizen of een SUV voor een dagtochtje naar het strand: bij SIXT is er altijd een huurauto die bij jou past! In Amsterdam beschikken wij over centrale afhaalpunten zoals Schiphol en Amsterdam West.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Amsterdam

Een auto huren in Amsterdam kan al vanaf 1 dag, maar zo ook weekverhuur en langetermijnverhuur bij SIXT. De vloot van huurauto’s van SIXT in Amsterdam is erg ruim, zo kun je gaan voor een Cabrio, Economy of Compact, maar ook voor een Bestelbusje, SUV of Luxe & Sportmodellen: kortom, voor ieder wat wils. Mocht je met een groep zijn boek je makkelijk en eenvoudig een extra bestuurder bij zodat jullie van bestuurder kunnen wisselen wanneer jullie maar willen!

 

SIXT diensten in Amsterdam

Handige tips bij bezoek aan Amsterdam

ONE-WAY HUUR IN AMSTERDAM

Wil je met de auto op weg naar Amsterdam en de auto daar achterlaten? Dit is mogelijk met One-way verhuur. Lever de auto in bij een van de vele SIXT locaties.

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Plannen kunnen veranderen en je kunt onder bepaalde voorwaarden de verhuurperiode wijzigen of annuleren.

BOEKBARE EXTRA'S:

Met kinderen op reis? Boek dan veilige kinderzitjes bij. Door een navigatiesysteem bij te boeken ben je verzekerd van een goede wegwijzer.

Wat te doen in Amsterdam

Amsterdam is een van de meest geliefde steden voor een citytrip, en dat zal niemand verbazen! Het is al een feestje om door de stad te lopen en te genieten van de mooie oude panden, maar tevens is er ook genoeg te bezoeken en te doen, zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of huur een bootje op de grachten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties