amsterdam city content
amsterdam city header
Autoverhuur
Amsterdam
Amsterdam

Auto huren Amsterdam - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een auto huren in Amsterdam? Bij SIXT kunt u op maar liefst 5 vestigingen een auto huren in Amsterdam. Wij hebben altijd een nieuwe auto voor u klaar staan. Neem eens een kijkje bij de modellen die wij voor u geselecteerd hebben en u zult versteld staan van de diversiteit in ons aanbod.

ALLE SIXT LOCATIES

Een goedkope auto huren in Amsterdam doet u natuurlijk bij Sixt

Bij Sixt kunt u in Amsterdam een betrouwbare auto huren voor een scherpe prijs. In de stad kunt u ons vinden op 5 verschillende locaties waaronder ook Schiphol, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam West, het Amstel Business Park en Amsterdam RAI. Een huurauto van Sixt staat garant voor veel veilige kilometers in comfortabel vervoer. Wanneer u besluit om in een van onze filialen in Amsterdam van de autoverhuur gebruik te maken, dan zult u daar beslist geen spijt van krijgen. Een auto huren bij Sixt gaat snel en is eenvoudig en voordelig. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u onze uitstekende service te verlenen wanneer u onze autoverhuur bezoekt. De vestigingen in Amsterdam zijn op werkdagen tijdens kantooruren geopend en op één of beide dagen van het weekend (beperkte openingstijden). Op de locatie bij het Amstel Business Park is de vestiging zelfs tijdens de feestdagen (beperkt) open. Bij Sixt in Amsterdam kunt u bijvoorbeeld volgende merken huren: BMWMercedesVolkswagen

amsterdam city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Sixt in Amsterdam levert maatwerk in autoverhuur

Bij Sixt kunt u in diverse prijsklassen een keurige huurauto meekrijgen voor één of meerdere dagen of zelfs enkele weken. Bij ons gehuurde auto's zijn technisch gezien perfect in orde en volledig gecontroleerd voordat u bij ons filiaal in Amsterdam wegrijdt.  Wij houden ervan om het auto huren voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden. Onze voorwaarden zijn daarom helder. Wel zo prettig voor u en ons!

In Amsterdam kunt u bovendien ook een cabrio hureneen busje huren of een luxe auto huren. Ook voor uw huwelijk kunt u een trouwauto in Amsterdam huren.

service city country

In Amsterdam een auto huren voor meerdere doeleinden

Sixt stelt u in de gelegenheid om in Amsterdam een auto te huren voor verschillende doelen. Heeft u nieuw meubilair aangeschaft? Dan bieden onze handige bestelbussen de perfecte oplossing om uw meubilair naar huis te transporteren. En ook voor een verhuizing in Amsterdam zijn onze busjes zeer praktisch te gebruiken. Wanneer u besloten heeft dat een auto huren uw voorkeur heeft voor vervoer tijdens uw vakantie in binnen- of buitenland, dan hebben we keurige en goed onderhouden grote en kleine auto's voor u in de autoverhuur. Welke auto u ook bij Sixt in Amsterdam huurt, we sturen u alleen de weg op met een veilig, goedgekeurd vervoermiddel en alle officiële documenten die daar wettelijk bij horen. Ook de volledige en ondertekende huurovereenkomst maakt daar deel van uit.

U reist veilig en ontspannen naar uw bestemming met een auto die u huurt bij Sixt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties