Amsterdam West

Amsterdam West AUTOVERHUUR

adres

Nassaukade 345-346, 1053 LW Amsterdam

GDS-Code: AMS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA - ZO:

08:00 - 13:00

Vakanties:

09:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de Amsterdam West autoverhuur nu speciaal

24u open:

Bij de autoverhuur in Amsterdam West kun je je auto 24/7 terugbrengen.

Auto’s van hoogstaande kwaliteit:

De voertuigen zijn ongeveer drie maanden oud.

De auto van je dromen:

Welke auto je ook wenst, je vindt het in ons ruim aanbod.

Dichtbij de toeristische attracties:

SIXT ligt dichtbij alle leuke plekken.

Amsterdam West auto huren

Op vakantie in het unieke Amsterdam en wil je op je eigen tempo de stad verkennen? Kies dan voor de Amsterdam West auto huren van SIXT. Wij hebben auto’s uit categorieën zoals SUV, bestelbusje, cabrio, sportmodellen, luxeauto’s, personenbusje en compact. Of je nu met je kinderen naar Madame Tussauds in een SUV of met je geliefde doorheen de smalle straten in een compact naar de Dam wilt rijden, dankzij SIXT kan het. Maak je rit nog eenvoudiger dankzij onze extra’s zoals kinderstoelen, navigatiesysteem en extra bestuurder. Met SIXT auto ontdek je Amsterdam op de meest persoonlijke manier.

Amsterdam West auto huren

SIXT vestiging in Amsterdam West

De autoverhuur in Amsterdam West is gemakkelijk te bereiken aangezien het naast het populaire trein -en busstation Elandsgracht ligt. Toegekomen aan dat station? Verlaat het dan aan de kant van de Marnixstraat. Ga naar links en wandel over de Elandsgracht. Als je daarna de eerste straat links, de Nassaukade, neemt, dan stap je bij ons binnen. Je wandeling duurt ongeveer vier minuten, tijd genoeg om je auto te boeken via onze applicatie of website. De huurauto terugbrengen verloop al even eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de auto te parkeren op de parking en de sleutels af te geven.

Ontdek Amsterdam met je huurauto

Ben je op vakantie met je kinderen? Dan raden wij aan om naar Dungeon Amsterdam en Artis te gaan want die bieden uren kinderplezier aan. Een liefhebber van musea? Rij dan in je SIXT auto naar het Rijksmuseum en het Van Gogh museum die beide op een boogscheut van onze vestiging liggen. Je vakantiedag in Amsterdam afsluiten met livemuziek of een film? Dan zijn Melkweg en Cinecenter een must visit.