amsterdam city content
amsterdam city header
Autoverhuur
Amsterdam West
Amsterdam West

Amsterdam West AUTOVERHUUR

adres

Nassaukade 345-346, 1053 LW Amsterdam

GDS-Code: AMS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Nuttige informatie over het Amsterdam West Sixtkantoor

Gaat u binnenkort naar Amsterdam en wilt u daar een auto huren? Dan bent u bij Sixt aan het juiste adres. U kunt namelijk bij Autoverhuur Amsterdam West goedkoop een auto huren. Onze auto's zijn betrouwbaar en goed onderhouden. U kunt kiezen tussen verschillende automerken en modellen. Zo rijdt u in een auto die voor u het meest prettigst en veiligst aanvoelt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor extra mogelijkheden zoals een kinderzitje, autoradio of een navigatiesysteem. U kunt bij ons de gehele dag (24 uur!) uw auto ophalen. Op een eenvoudige manier kunt u de auto online reserveren. Wanneer u aankomt bij autoverhuur Amsterdam West staat de auto al helemaal voor u klaar!

amsterdam city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

Veel mogelijkheden met een huurauto van Sixt

Amsterdam, een wereldbekende stad! Wie naar onze hoofdstad gaat komt tijd te kort om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Door een auto te huren in Amsterdam West bent u flexibel en gaat er geen tijd verloren aan het wachten op het openbaar vervoer. Ook andere steden, zoals Leiden of Haarlem, zijn goed te bereiken. Even de stad uit om van de natuur te genieten? Met de auto bent u zo bij het Amsterdamse bos, waterlandschappen of de duinen. Met een huurauto komt u werkelijk overal. Ook voor zakelijke aangelegenheden is het huren van een auto praktisch. Met eigen vervoer bent u altijd op tijd bij uw klanten of vergaderingen. En wat ook belangrijk is: een mooie auto waarmee u voor de dag kunt komen! Een auto huren in Amsterdam West is voor iedereen een absolute aanrader!

service city country

Auto huren Amsterdam West

  • Autoverhuur vanaf 21 jaar
  • Auto huren op lange termijn*
  • Personen ongevallendekking*
  • Annuleren en omboeken zonder kosten
  • Volledige schadedekking incl. diefstal*
  • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.8 / 277 Beoordelingen

Hannah v G.

Snelle service, door COVID hebben ze wat issues met het wagenpark op de juiste locaties krijgen. Wij hadden hierdoor geen automaat maar een handgeschakeld model auto. Desalniettemin netjes opgelost door een compensatie op de factuur.

Faruk D.

Centrally located car rental office of Sixt. Staff was helpful and clear for all the points for car rental. Getting the car took around five minutes.

Vaiva R.

very nice service and helpful staff. I wanted to extend my rental time and it was not a problem to extend and keep the same price per day