malta country content
Malta

Auto huren in Malta

Kijk je er naar uit om de 5000 jaar oude megalithische tempels van Malta te ontdekken op de manier waarop je wilt? Dan is een auto huren in Malta aan te raden. Dankzij de SIXT auto’s uit categorieën zoals compact, economy, personenbusje, SUV, bestelbusje, cabrio, sedan en luxe & sportmodellen verken je Malta met veel vrijheid en aan een voordelige prijs. Of je nu de rotsachtige Blue Lagoon op Comino wilt verkennen in een SUV of het bruisend nachtleven van  St. Julians wilt doorkruisen in een cabrio, het kan allemaal. Personaliseer je voertuig nog meer door extra features zoals extra bestuurder, navigatiesysteem en kinderstoelen toe te voegen en zorg zo voor een nog persoonlijkere vakantie.

malta side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Malta

SIXT diensten in Malta

Een ultramoderne auto huren in Malta om het land te bezichtigen? Dan ben je bij SIXT aan het juiste adres. Onze auto’s zijn ongeveer drie maanden oud en bieden je alle moderne snufjes aan. Zeker als je er nog een nieuwe gps aan toevoegt. Ook het boeken van onze auto’s kan op moderne wijze. We zijn bereikbaar via onze applicatie, website of telefoon. Of je nu dus een personenbusje wilt boeken voor een week tijdens je onvergetelijke vakantie met de familie of een compact model om de smalle straatjes van Malta te doorrijden gedurende een weekend, het kan op veel gemakkelijke manieren.

malta country content

Handige tips bij het bezoek aan Malta

Flexibele huurmogelijkheden:

Gebruik onze flexibele huuropties waarmee je je auto kunt huren voor zolang je wilt. Het komen ophalen en terugbrengen van je voertuig kan ook op het moment dat je wenst.

Betaalmethodes voor autoverhuur in Malta:

Bij SIXT huur je je top voertuig met internationale bankkaarten en creditkaarten. We rekenen geen extra kosten aan voor het betalen met de kaart.

Malta autoverhuur onder 25 jaar:

Je kunt de SIXT autoverhuur gebruiken vanaf 18 jaar dus een auto huren als je jonger bent dan 25 jaar lukt zeker. Laat ons even je identiteitskaart zien en huren maar.

Nodige documenten voor het huren van een voertuig in Malta:

Een auto huren in Malta kan met je rijbewijs en identiteitskaart en dankzij onze dekkingen heb je steeds al de nodige documenten bij je.

SIXT bonusbeleid:

Ons bonusbeleid zorgt ervoor dat onze huurvoertuigen relatief nieuw zijn (ongeveer drie maanden uit), dat je nog extra’s kunt boeken en dat het huren aan een optimale prijs kan.

Grenzen:

Aangezien de steden in Malta relatief klein zijn, kun je zeer gemakkelijk met onze auto naar hun grenzen rijden. Op die manier verken je steden zoals Birgu, Bormla, Qormi, etc. nog beter.

Beste plekken om te bezoeken in Malta

  • Ta' Dmejrek en de kliffen van Dingli: Dit is het hoogste punt van Malta en ligt 253 meter boven de zeespiegel. Het maakt onderdeel uit van de kliffen van Dingli en dat is de perfecte plaats voor liefhebbers van mooie kustwandelingen. Je hebt er een fantastisch uitzicht op zowel Filfa als de Middellandse Zee. Maak je wandeling compleet met een bezoek aan de witte kapel, gewijd aan Mary Madgalene.
  • Three Cities: De Three Cities of Drie Steden is de verzamelnaam van Vittoriosa, Senglea en Cospicua die aan de de haven van Valletta liggen. Hoewel het een minder bekende plaats is, is het echt wel de moeite om te ontdekken. Zeker omdat ze je een fascinerende inkijk geven in het authentieke leven van de lokale bevolking. Boek zeker eens een Dgħajsa, een typisch Maltese boot.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties