airport generic 23
Antwerpen Luchthaven

Antwerpen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Luchthavenlei 1, 2100 Antwerp

GDS-Code: ANR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Antwerpen Luchthaven

Auto huren Antwerpen Luchthaven

Auto huren Antwerpen luchthaven, een betrouwbare service (ANR). Sixt heeft nu de autoverhuur Antwerpen luchthaven service. Hiermee kunt u snel en eenvoudig over een huurauto beschikken. Op Antwerpen luchthaven vind u ons op de Luchthavenlei waar onze medewerkers van maandag tot en met vrijdag voor u klaar staan. Ophalen en terugkeer kan zelfs 24/7. Ook in de binnenstad van Antwerpen is Sixt vertegenwoordigd, u kunt ons vinden op de stadslocatie in de Vosseschijnstraat. U kunt ons altijd even bellen voordat u langs komt op telefoonnummer +32 70225800.

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Auto huren Antwerpen Luchthaven, zo eenvoudig kan het zijn.

Een auto huren is echt niet ingewikkeld, zeker niet bij Sixt! Autoverhuur Antwerpen Luchthaven is namelijk zo geregeld. U kunt reserveren aan onze servicebalie, of u kunt ons bellen. Ook kunt u reserveren op de website of u maakt gebruik van de handige iPhone en BlackBerry app. De reservering laten regelen via uw reisbureau behoort ook tot de mogelijkheden. Wat zeker is, is dat u niet langer in de rij hoeft te staan. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de stad in kunt met uw luxe huurauto.

traffic city country

Antwerpen in Belgie, een mooie stad om met de auto te verkennen

Antwerpen is toch wel één van de mooiste steden van Belgie. Zo dichtbij de Nederlandse grens, maar toch zo ontzettend anders. Kies voor de autoverhuur Antwerpen Luchthaven service en trek erop uit in uw huurauto. Bezoek de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Zoo of de Museum aan de Stroom. Laat u verrassen door de architectuur en de verscheidenheid van deze stad. Auto huren Antwerpen Luchthaven zorgt ervoor dat u zorgeloos en voordelig de weg op kunt in Belgie. Probeer het zelf en plaats nu uw reservering! Wij staan voor u klaar.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 10 Beoordelingen

David N.

Quick and friendly service.

mitch k.

perfecte snelle bediening, zeer vriendelijk personeel en uitstekende wagens