Groningen

Huur een auto in Groningen

Bezoek je Groningen dan kun je je huurauto ophalen bij de luchthaven of op een andere locatie van SIXT in of in de buurt van Groningen. Een auto huren in Groningen geeft je de mogelijkheid om alle plekken van deze stad te ontdekken. Ga jij Groningen ontdekken in een kleine compacte Sedan die je makkelijk overal in de stad kan parkeren of kies je bewust en ga je voor een wat luxere, 100% elektrische auto. Huur een auto in Groningen en je rijdt rond in de nieuwste auto’s die gemiddeld drie maanden oud zijn. Bovendien maak je gebruik van de 24/7 klantenservice, krijg jij de beste prijsgarantie en zijn er nooit verborgen kosten.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Groningen

Alle vestigingen van SIXT in Groningen hebben een uitgebreide vloot met voldoende keuze uit een groot aanbod verschillende auto’s. Je kunt kiezen voor een ruime gezinsauto zoals een ruime stationwagen, een SUV of een minibusje. Of ga in een kleiner model de stad en de omgeving ontdekken, bijvoorbeeld in een Sedan. Een auto huren in Groningen kan als eendagshuur, maar ook voor een langere periode via wekelijks verhuur. Bij alle auto’s uit de vloot kun je bovendien tal van extra’s bijboeken, zoals een navigatiesysteem, wintergeschikte banden of een kinderzitje.
 

SIXT diensten in Groningen

Handige tips bij bezoek aan Groningen

AUTOVERHUUR ZONDER CREDITCARD IN GRONINGEN:

Voor het huren van een auto heb je ook in Groningen een creditcard op naam nodig. Deze moet tot 30 dagen na afloop van de huurperiode geldig zijn.

BOEKBARE EXTRA’S:

Wil je extra comfort in vorm van dekkingspakketten of een navigatiesysteem? Of wil je een veilig kinderzitje voor je kinderen? Kies uit de extra boekbare opties bij jouw huurauto.

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Wanneer de plannen anders verlopen dan gedacht is het wijzigen of annuleren (op tijd) nog mogelijk. Zo maak je alleen gebruik van de auto wanneer het kan.

Wat te doen in Groningen

Groningen heeft voldoende highlights om te ontdekken, breng een bezoek aan de Martinitoren en zie Groningen van bovenaf. Voetballiefhebbers kunnen in de auto stappen voor een rondleiding door het voetbalstadion. Of struinen door de oude straatjes in de binnenstad. Tour met je auto door de stad en sluit af op één van de vele terrasjes, restaurants of cafés die Groningen rijk is.

Wat te doen in Groningen in de winter

In de wintermaanden zijn er voldoende binnen activiteiten die je kunt ondernemen in Groningen zoals bijvoorbeeld het Groninger Museum. Ook is een bezoek aan de ijsbaan op de Grote Markt een ware attractie tijdens de koude wintermaandenOpwarmen doe je vervolgens in één van de cafés aan de Grote Markt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties