Groningen Luchthaven

Groningen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Machlaan 14 a, 9761 KT Eelde

GDS-Code: GRQ

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

09:00 - 12:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Groningen Luchthaven

Wat maakt Groningen Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Toplocatie:

Vanaf het vliegveld huur je gemakkelijk een auto bij aankomst.

24 uurs teruggave:

Jouw huurauto breng je terug wanneer het jou uitkomt.

Betaalbare opties:

voor elk budget vind je bij SIXT gemakkelijk een huurauto.

Kosteloos annuleren:

Als je kiest voor later betalen is annuleren gratis.

Groningen Luchthaven Autoverhuur

Huur een auto in Groningen en ontdek de gezellige stad in het noorden met SIXT. Met de meet & greet service zal een SIXT collega je op het door jouw gekozen tijdstip en locatie ontmoeten om de huurovereenkomst door te nemen en de sleutels te overhandigen. Met Gronigen Luchthaven Autoverhuur heb je de keuze uit een Compact, Sedan, Economy, Cabrio, of SUV. Of ga voor een Personenbusje of Bestelbusje. Je rijdt in stijl door de stad met Luxe & Sportmodellen. Met boekbare extra’s maak je jouw huurauto geheel je eigen. Boek bijvoorbeeld een navigatiesysteem of kies voor een kinderstoeltje.

Groningen Luchthaven Autoverhuur

SIXT locatie Groningen luchthaven Autoverhuur

Ontdek Groningen met een huurauto van Gronigen Luchthaven Autoverhuur. De locatie is gemakkelijk te vinden via de snelweg op de A28. Met afslag 37 sla je links op de Groningerstraat en neem je op de rotonde de eerste afslag. Sla links op Machalaan en blijf op Machalaan. Je vindt de vestiging dan aan je linkerkant. Je huurauto terugbrengen buiten openingstijden is erg gemakkelijk. Rijd naar de P1 parkeerplaats en laat het parkeerticket in de auto. Lever de sleutels in de SIXT kluis naast de ingang van de airport terminal en je meteen optijd voor je volgende vlucht.

Ontdek Groningen met je huurauto

In het gezellige Groningen is er veel te beleven. Zo ontdek je vele cafeetjes en restaurantjes op de Grote Markt. Of bekijk het uitzicht over de stad in de Martinitoren. Leer meer over de geschiedenis en rijd naar Fiemel. Op zo’n 50 minuten rijden vind je hier bunkers gebouwd door de Duitsers uit de Tweede Wereldoorlog. Bezoek tevens Noordkaap, de meest noordelijkste plek in Nederland. Hier geniet je van het uitzicht over de Waddenzee. Of bezoek de hangende keukens die boven het Damsterdiep hangen in Appingedam. Zin in vis? Bezoek dan Zoutkamp en geniet van verse vis en kleurrijke huisjes.