airport generic 15
airport generic 11
Autoverhuur
Groningen Luchthaven
Groningen Luchthaven

Groningen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Machlaan 14 a, 9761 KT Eelde

GDS-Code: GRQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

09:00 - 12:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren bij Groningen Luchhaven

Zoekt u een compacte kleine auto om makkelijk door de stad te rijden, een stationwagen voor het hele gezin, een busje om veel te vervoeren of een cabrio als het lekker weer is? Wij hebben het allemaal! Een reservering voor een auto is snel geregeld. Dit kan telefonisch of via deze website. Ook is het mogelijk om een auto te boeken via de de Sixt iPhone, Android en Windows Phone app. Ook daarna is het niet klaar, want onze service is optimaal. Boek voor deze locatie online en pik uw auto op door middel van onze meet&greet service.

airport generic 15
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

24/7 een auto huren op Groningen Airport

De stad behoort tot de tien grootste steden van Nederland. De smalle straten rond de Grote Markt zijn grotendeels autovrij, maar er blijft genoeg over om te ontdekken. Gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden, de schilderachtige grachtengordel, de Korenbeurs en natuurlijk de beroemde Martinitoren. Zo'n ontdekkingstocht in en rond Groningen Luchhaven doet u via Sixt autoverhuur!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.5 / 8 Beoordelingen

Peter C.

incredible service meet and greet

Pietwillem O.

(Translated by Google) Not specific to this branch: let the customer know that you are waiting nicely placed at the exit instead of a route in the attachment to take on the establishment. Because the Sixt employee stood neatly at the exit after the baggage claim and the car was neatly waiting for us before the exit from the airport. Excellent service so because we were already thinking about looking for the taxi stand.

 

was a pity that the car inside and out was not clean. Because of the very dirty windscreen on the inside, it was often difficult to look up against the low sun. As for return on Schiphol was indicated after the complaint / opmering: hear the cars inside and out completely clean on delivery to the customer. Too bad this was not so in our case.

 

Frankly, I'd had a better overall introduction to Sixt.

 

(Original)

Niet specifiek voor deze vestiging: laat de klant weten dat je keurig staat te wachten bij de uitgang inplaats van in de bevestiging een route naar de vestiging op te nemen. Want de medewerker van Sixt stond keurig bij de uitgang na de bagageband en de auto stond keurig voor de uitgang van het vliegveld op ons te wachten. Prima service dus, want wij waren in gedachten al op zoek naar de taxistandplaats.

 

Wel jammer was dat de auto van binnen en buiten niet schoon was. Door de aan de binnenkant zeer vieze voorruit was het vaak lastig kijken tegen de laagstaande zon in. Zoals ook bij inlevering op Schiphol werd aangegeven na deze klacht/opmering: de auto's horen van binnen en van buiten helemaal schoon te zijn bij het afleveren aan de klant. Jammer dat dit in ons geval niet zo was.

 

Eerlijk gezegd had ik overall graag een betere eerste kennismaking gehad met Sixt.

Marcus A.

Reibungsloser Ablauf, Autos immer top gepflegt, sehr freundliche Mitarbeiter, wie Holländer eben sind.

 

(Translated by Google)

Smooth process, cars always well maintained, very friendly staff, as Dutch are.