israel country content
Israël

Auto huren in Israël - huurauto online boeken

U kunt in Israël bij SIXT een goede auto huren tijdens uw bezoek aan het Midden-Oosten. In een druk bezocht land als Israël is het altijd plezierig om over veilig en comfortabel vervoer te beschikken wanneer u dit fantastische land met zijn vele bezienswaardigheden wilt gaan bekijken. Er zijn in Israël maar liefst 25 locaties waar u onze autoverhuur aantreft. Op onze website vind u alle adressen waar wij gevestigd zijn. Voor het bespreken van een huurauto in uitstekende staat zijn onze professionele medewerkers u bijzonder graag van dienst met een goed advies. Wij verhuren eersteklas auto's in diverse prijsklassen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden die wij voor u vastleggen in een duidelijk huurcontract.

israel side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Israël

Een auto huren in Israël is snel geregeld!

Bij Sixt houden we de zaken graag simpel. Het verkrijgen van een perfecte huurauto is bij ons dan ook zeer snel en betrouwbaar te regelen. Al ons vervoer wordt altijd uitstekend onderhouden en staat garant voor veel veilige en comfortabele kilometers in Israël. Op al onze locaties treft u bij onze autoverhuur een groot aanbod van moderne auto's van klein tot groot aan. Of u Israël nu als toerist bezoekt of vanwege zakelijke belangen, wij hebben altijd een auto voor u op voorraad die aansluit bij uw wensen en eisen.

israel country content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Sixt stelt nooit teleur bij het auto huren in Israël!

Wanneer u bij ons in Israël een auto komt huren zult u nooit teleurgesteld worden. Wij verhuren zeer recente auto's die u tijdens uw reis door Israël op technisch gebied niet in de steek zullen laten. En ook optisch is de kwaliteit van al onze auto's te allen tijde dik in orde. Wij laten u niet eerder bij ons autoverhuurbedrijf vertrekken dan dat u en wij er van overtuigd zijn dat u beschikt over uitmuntend vervoer. Als maatgevend wereldbedrijf kunnen wij ons geen slordigheden veroorloven en wij maken uw verblijf in Israël dan ook graag tot een succes al het gaat om de verhuur van een uitstekende en scherp geprijsde auto!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties