Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Een snelle sportauto huren met Sixt

Sportwagen huren

Bij Sixt kunt u heel voordelig een flitsende sportauto huren. Heeft u wel eens gedroomd van een nieuwe sportauto, maar heeft u dit nog niet kunnen realiseren of wilt u gewoon een keer een goede indruk achterlaten bij familie, vrienden of iemand uit uw zakelijke kringen door in een mooie sportauto te verschijnen? Sixt zal u hierbij niet teleurstellen, het is  uiteraard mogelijk bij ons.

Nieuwe sportauto's bij Sixt autoverhuur

Wij bieden een ruim assortiment aan bijna nieuwe (niet ouder dan zes maanden) sportauto's aan! Een mooie BMW of een Mercedes, wat u zich ook maar wenst,  kies voor de autoverhuur service van Sixt en laat al uw wensen uitkomen! Met een sportauto is alle aandacht op u gericht!


BMW 4 serie huren

BMW 4 serie huren

Audi A5 huren

Audi A5 huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

Voordelig en snel een sportauto huren bij Sixt

De autoverhuur service van Sixt is scherp geprijsd en onze service is dusdanig ingericht dat u zonder al te veel gedoe snel over de sportauto kunt beschikken. U hoeft bij Sixt nooit lang te wachten! U vindt ons door het gehele land op strategisch gekozen plaatsen zoals bijvoorbeeld in het centrum, bij een station of op een vliegveld. In de meeste grote steden kunt u een service locatie vinden waar één van onze deskundige medewerkers u graag verder helpt. Hier kunt u de auto reserveren, ophalen en ook weer inleveren. Daarnaast kunt u ook telefonisch, via de iPhone of BlackBerry app, of via de website alles regelen. Een sportwagen huren was nog nooit zo eenvoudig!

Een sportauto huren voor uzelf, het hele gezin of voor zakelijk gebruik

Een sportauto huren kan op verschillende momenten. Voor uzelf of als u met het gezin op stap gaat. Zakelijk een sportauto huren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. U maakt direct een sportieve indruk als u in één van de sportauto's van Sixt komt aanrijden! De Sixt autoverhuur service is een betrouwbare service die niet duur is.

 

Maak uw dromen werkelijkheid en kies er nu voor om goedkoop en snel een mooie sportwagen te huren.

 

In Nederland kunt u in verschillende steden terecht om een auto te huren, waardoor er altijd wel een stad in de buurt is waar u voordelig een sportauto huren kunt.