Sportauto huren
Nu bij SIXT

Een snelle sportauto huren met SIXT

Bij SIXT kun je heel voordelig een state-of-the-art sportauto huren. Heb je wel eens gedroomd van een gloednieuwe sportauto, maar heb je altijd een verstandige familie auto gekozen? Dan is dit jouw kans om eens voor jezelf te kiezen. Indien het doel is een goede indruk achter te laten bij je familie of vrieden of bij je zakelijke relaties, kan dit natuurlijk ook in een van onze sportieve auto's. SIXT zorgt ervoor dat je goed voor de dag komt. Mocht je chauffeur zijn naar een gala is dit natuurlijk een ideale uitkomst.

BMW M2 Coupé

Gegarandeerd model | SSMX

Tesla Model S

Gegarandeerd model | XCAE

BMW M4

Gegarandeerd Model | LZAR

Nieuwe sportauto's bij SIXT

Wij bieden een ruim assortiment aan bijna nieuwe (niet ouder dan zes maanden) sportauto's aan! Een mooie BMW of een Mercedes, wat je ook maar wenst,  kies voor de autoverhuur service van SIXT en laat al jouw wensen uitkomen! Met een sportauto is alle aandacht op jou gericht! Weet je nog niet welke auto het gaat worden? Kiek hier voor wat meer inspiratie! Mocht je vragen hebben kun je gerust met ons bellen, we staan altijd voor jou klaar.

Voordelig en snel een sportauto huren bij SIXT

De autoverhuur service van Sixt is scherp geprijsd en onze service is dusdanig ingericht dat je zonder al te veel gedoe snel over de sportauto kunt beschikken. Je hoeft bij SIXT nooit lang te wachten! Je vindt ons door het gehele land op strategisch gekozen plaatsen zoals bijvoorbeeld in het centrum, bij een station of op een vliegveld. In de meeste grote steden kun je een service locatie vinden waar één van onze deskundige medewerkers je graag verder helpt. Hier kun je de auto reserveren, ophalen en ook weer inleveren. Daarnaast kun je ook telefonisch, via de iPhone of BlackBerry app, of via de website alles regelen. Een sportwagen huren was nog nooit zo eenvoudig!

Een sportauto huren voor jezelf, het hele gezin of voor zakelijk gebruik

Een sportauto huren kan op verschillende momenten. Voor jezelf of als je met het gezin op stap gaat. Zakelijk een sportauto huren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. Je maakt direct een sportieve indruk als je in één van de sportauto's van SIXT komt aanrijden! De SIXT service is een betrouwbare service die niet duur is.

 

Maak je dromen werkelijkheid en kies er nu voor om goedkoop en snel een mooie sportwagen te huren.

 

In Nederland kun je in verschillende steden terecht om een auto te huren, waardoor er altijd wel een stad in de buurt is waar je voordelig een sportauto huren kunt.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs

Sportauto verhuur locaties