georgia county content
Georgia
Autoverhuur

Georgië

Georgië

Auto huren in Georgië - huurauto online boeken

Georgië, een door velen nog onbekend land in Europa, kan ontdekt en verkend worden met een luxe huurauto van autoverhuur SIXT. Een bezoek aan Georgië staat garant voor waanzinnige natuur en oude cultuurhistorische bezienswaardigheden. Reis bijvoorbeeld door het Kaukasus gebergte en geniet van het prachtige uitzicht vanuit de auto. Of bezoek één van de oude kloosters in het land. Ontspannen kan ook uitstekend, bijvoorbeeld aan de Zwarte Zee. Vergeet ook niet te proeven van de heerlijke gerechten uit de Georgiaanse keuken, met een lekker glas wijn uit de streek erbij.

georgia country side

Waarom gebruik maken van auto huren Georgië?

In Georgië is het vanwege de uitgestrektheid van het land zeer comfortabel om te reizen per gehuurde auto. Zo weet u zeker dat u snel van a naar b komt op luxe wijze, in een auto van maximaal een half jaar oud. Met een gehuurde auto bent u bovendien flexibel en vrij om te stoppen of blijven waar u het mooi vindt. Een auto die klaar staat bij uw aankomst in Georgië zorgt voor een onbezorgde start van uw reis. Ervaar zelf hoe comfortabel het reizen met een luxe huurauto van Sixt is en huur er een voor uw reis door het indrukwekkende Georgië.

georgia county content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Autoverhuur Georgië

U vindt ons in maar liefst drie grote steden in Georgië; in de hoofdstad Tbilisi en in de steden Batumi en Mestia. De kantoren liggen centraal, bijvoorbeeld op de luchthaven van de hoofdstad. Hierdoor kunt u direct bij aankomst de auto van uw keuze boeken. Vooraf telefonisch of online reserveren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het huren van een auto in Georgië is voordelig en u heeft uitstekende huurvoorwaarden, zoals een all-risk verzekering. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor optionele extra's, zoals kinderzitjes, navigatiesystemen of extra bestuurders. Auto's ophalen en inleveren kan op een groot deel van de locaties 24 uur per dag.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties