georgia county content
Georgië

Auto huren in Georgië

Zoek je een huurauto voor je reis in Georgië? Wij hebben meerdere locaties, allemaal dicht bij een vliegveld. Er is altijd een locatie in de buurt. Zo kun je vanaf het vliegveld, zó de auto in. Je kunt een auto huren via de website, of de app. Je kunt ons ook bellen, langsgaan bij je reisbureau of bij een van onze verhuurlocaties. We hebben flexibele openingstijden en staan je graag te woord. Welke auto je kiest, is afhankelijk van het soort reis en de reisperiode. Reis je voor werk? Dan is een economy auto voor in de stad een goede optie. Wil je een auto huren in Georgië om het ruige landschap te ontdekken? Dan doe je dat in een stoere SUV – zo geniet je in alle comfort.

georgia country side

(copy 1)

SIXT-diensten in Georgië

Bij SIXT vind je alle soorten voertuigen die je maar kunt wensen. Denk aan modellen als economy, compact, sedan, bestelbusje, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en natuurlijk luxe en sportmodellen. Verder kun je genieten van boekbare extra’s zoals een GPS of een kinderstoeltje. En hoe lang blijf je? Ga je voor een weekendtrip? Boek dan een weekendverhuur. Ga je voor een roadtrip en wil je een auto huren in Georgië, dan kies je een auto voor bijvoorbeeld een week.

georgia county content

Handige tips bij bezoek aan Duitsland

TOL EN BELASTINGEN:

In Duitsland hoef je geen tol te betalen. Wel zijn er veel steden waar een milieusticker verplicht is.

BETAALMETHODES:

Betalen van je huurauto kan met je creditcard, op je kaart reserveren we ook de borgsom die je na de verhuurperiode weer volledig terugkrijgt.

TIPS VOOR RIJDEN IN DUITSLAND:

In Duitsland geldt er voor sommige wegen geen snelheidslimiet, houd rekening met hoge snelheden van weggebruikers en rijd zoveel mogelijk rechts.

ONEWAY AUTO HUREN IN DUITSLAND:

Haal je auto op en lever hem op je eindbestemming weer in. Je kunt je auto dus ook bij een andere SIXT vestiging inleveren dan waar je 'm hebt opgehaald.

AUTOVERHUUR HUREN ONDER 25 JAAR IN DUITSLAND:

In Duitsland kun je veel auto's al huren vanaf 18 jaar. Kies de gewenste SIXT locatie, kies 'prijs weergeven' en voer je leeftijd in.

EEN AUTO HUREN KAN MET FLEXIBELE OPTIES IN DUITSLAND:

Kies je voor later betalen? Dan kun je altijd kosteloos annuleren.

Beste plekken om te bezoeken in Georgië

  • Kazbegi-gebergte: Ga je liever voor de natuur? Dan raden we je aan om het Kazbegi-gebergte te bezoeken. Hier geniet je heerlijk van het uitzicht. Bezoek meteen het pelgrimsoord Zminda.
  • Tsjiatoers: Deze stad is bekend van de kabelbanen uit de tijd van Stalin. Aan deze kabelbanen moet onderhoud worden gepleegd, maar dat weerhoudt de lokals en toeristen er niet van om voor een ritje te gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties