Auto huren in Seychellen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Seychellen

Ontdek Seychellen

Wat u moet weten wanneer u een auto huurt op de Seychellen

Wat u moet weten wanneer u een auto huurt op de Seychellen

De Seychellen, en dan met name het eiland Mahé, zijn ideaal om per auto te verkennen. Want hoewel het wegennet op de overige eilanden beperkt is, heeft Mahé een zeer goed onderhouden wegennet met wegen langs alle belangrijke plaatsen. De wegen zijn allen verhard en de bewegwijzering is vaak in het Engels of Frans. Mocht u er desondanks niet uit kunnen komen dan kunt u overal met Engels terecht. De redding is dus altijd nabij! Houd in het verkeer echter rekening met een belangrijk verschil ten opzichte van Nederland: op de Seychellen wordt links gereden en dus rechts ingehaald.
Geniet van de vrijheid die een auto huren in Seychellen u biedt

Geniet van de vrijheid die een auto huren in Seychellen u biedt

Bezoek de witte droomstranden met blauwe zeeën, geniet van de overweldigende natuur, of ga cultuursnuiven in de hoofdstad Victoria. Met uw eigen vervoer heeft u alle vrijheid om zelf uw verblijf op de Seychellen in te delen. U trekt eropuit wanneer u daar zin in heeft en wanneer het u uitkomt. Maar u wilt daarbij natuurlijk niet voor nare verrassingen komen te staan. Daarom staan wij ook op de Seychellen aan uw zijde met onze betrouwbare huurauto's. Sixt laat u veilig, comfortabel en zo vrij als een vogel dit prachtige eiland beleven.
Auto huren in Seychellen - huurauto online boeken

Auto huren in Seychellen - huurauto online boeken

U wilt tijdens uw verblijf op de Seychellen uiteraard verzekerd zijn van een comfortabel en betrouwbaar vervoersmiddel. Daarom verkent u ook dit eiland door een auto te huren bij SIXT autoverhuur. Onze locaties op de Seychellen zijn allen zeer centraal gelegen met betrekking tot de belangrijkste plaatsen en wegennetten van het eiland Mahé. Zo vindt u ons in de hoofdstad bij Port Victoria, bij de luchthaven, het Kempinski Resort, het Coral Strand Hotel, het Ephelia Resort en Beau Vallon. Verken het prachtige hoofdeiland Mahé per hatchback, limousine of SUV. Onze Kia's zijn stuk voor stuk zeer comfortabel en verzekeren u van een prettig en comfortabel vervoer, wanneer het u uitkomt! Zo heeft u de luxe om uw verblijf geheel naar eigen wens in te vullen, zonder afhankelijk te zijn van de tijden van het openbaar vervoer.
Show more

Handige weetjes voor huren in Seychellen

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Seychellen.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Seychellen?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Seychellen?
Of je nu van plan bent te verblijven in Seychellen of verder wilt reizen, kun je eenvoudig een lange termijn huur boeken. Voer je reisdata en pickup-/inleverlocatie in, zodat we je aantrekkelijke lange termijn deals kunnen bieden.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Seychellen

Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Seychellen?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Seychellen

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Seychellen

Meer weergeven