seychelles country content seychelles country content
Seychellen

Auto huren in Seychellen - huurauto online boeken

U wilt tijdens uw verblijf op de Seychellen uiteraard verzekerd zijn van een comfortabel en betrouwbaar vervoersmiddel. Daarom verkent u ook dit eiland door een auto te huren bij SIXT autoverhuur. Onze locaties op de Seychellen zijn allen zeer centraal gelegen met betrekking tot de belangrijkste plaatsen en wegennetten van het eiland Mahé. Zo vindt u ons in de hoofdstad bij Port Victoria, bij de luchthaven, het Kempinski Resort, het Coral Strand Hotel, het Ephelia Resort en Beau Vallon. Verken het prachtige hoofdeiland Mahé per hatchback, limousine of SUV. Onze Kia's zijn stuk voor stuk zeer comfortabel en verzekeren u van een prettig en comfortabel vervoer, wanneer het u uitkomt! Zo heeft u de luxe om uw verblijf geheel naar eigen wens in te vullen, zonder afhankelijk te zijn van de tijden van het openbaar vervoer.

seychelles side

Wat u moet weten wanneer u een auto huurt op de Seychellen

De Seychellen, en dan met name het eiland Mahé, zijn ideaal om per auto te verkennen. Want hoewel het wegennet op de overige eilanden beperkt is, heeft Mahé een zeer goed onderhouden wegennet met wegen langs alle belangrijke plaatsen. De wegen zijn allen verhard en de bewegwijzering is vaak in het Engels of Frans. Mocht u er desondanks niet uit kunnen komen dan kunt u overal met Engels terecht. De redding is dus altijd nabij! Houd in het verkeer echter rekening met een belangrijk verschil ten opzichte van Nederland: op de Seychellen wordt links gereden en dus rechts ingehaald.

seychelles country content seychelles country content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Geniet van de vrijheid die een auto huren in Seychellen u biedt

Bezoek de witte droomstranden met blauwe zeeën, geniet van de overweldigende natuur, of ga cultuursnuiven in de hoofdstad Victoria. Met uw eigen vervoer heeft u alle vrijheid om zelf uw verblijf op de Seychellen in te delen. U trekt eropuit wanneer u daar zin in heeft en wanneer het u uitkomt. Maar u wilt daarbij natuurlijk niet voor nare verrassingen komen te staan. Daarom staan wij ook op de Seychellen aan uw zijde met onze betrouwbare huurauto's. Sixt laat u veilig, comfortabel en zo vrij als een vogel dit prachtige eiland beleven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties