airport generic 14
airport generic 12
Autoverhuur
Maastricht Aachen Luchthaven
Maastricht Aachen Luchthaven

Maastricht Aachen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Vliegveldweg 120 A, 6199 AD Maastricht

GDS-Code: MST

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 13:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Maastricht Aachen Luchthaven

Ontdek nu de magie van Maastricht! Bij Sixt verruilt u het vliegtuig in een mum van tijd voor een huurauto. Zo kunt u direct op ontdekkingsreis in het zuidelijkste puntje van Nederland. Door de flexible openingstijden van onze verhuurlocatie hoeft u niet te wachten en kunt u zo lang mogelijk van uw bestemming genieten. Als professioneel autoverhuur bedrijf met vestigingen binnen en buiten Nederland kunt u altijd en overal een auto huren bij Sixt. Wij ontmoeten u graag persoonlijk op onze locatie; Maastricht Aachen Airport in Nederland. U vindt onze Meet&Greet op Vliegveldweg 120 A.

airport generic 14
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Direct op pad dankzij autoverhuur Maastricht Aachen Luchthaven

Benieuwd naar wat het mooie Maastricht te bieden heeft, is het zonde om uw tijd te verspillen aan het boeken van een huurauto. Dat begrijpen wij als de beste. U heeft daarom de mogelijkheid om van te voren al uw auto uit te zoeken en te reserveren. Bovendien kunt u tot maximaal 48 uur voor het begin van de huur de boeking van uw huurauto nog wijzigen of annuleren. Gezien de centrale ligging van Maastricht zijn er ook nog genoeg andere mooie plekken in de omgeving om te verkennen. Door een auto te huren bent u geheel onafhankelijk en vult u uw reis in zoals u zelf wilt.

service city country

Auto huren Maastricht Aachen Luchthaven doet u bij Sixt

Of u nou bij onze autoverhuur Maastricht Aachen Airport een auto huurt voor privé of zakelijk gebruik, met een auto van Sixt komt u altijd goed voor de dag. We besteden veel aandacht aan het onderhoud en uiterlijk van onze auto's, zodat u altijd veilig op uw bestemming aankomt. Met onze uitstekende service en huurvoorwaarden bent u voordelig uit en kunt u bovendien met een gerust hart op weg. Een auto huren bij Maastricht Aachen Luchthaven doet u dus gemakkelijk bij Sixt autoverhuur!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.8 / 5 Beoordelingen

Dick I.

Very good and friendly service. Highly recommended.

Ana C.

(Translated by Google) In Eindhiven all very well but the return in Maastrich a little messy pq there is no staff or parking for them. Call and solve everything. We will rent from them again.

 

(Original)

En Eindhiven todo muy bien pero la devolucion en Maastrich un poco liosa pq no hay personal ni aparcamiento de ellos. Llame y lo solucione todo. Volveremos a alquilar von ellos.