iceland country content
iceland
AUTOVERHUUR

IJSLAND

IJsland

Auto huren in IJsland - huurauto online boeken

Een auto huren in IJsland is bij SIXT erg gemakkelijk! Al voor vertrek naar dit verbazingwekkende eiland kunt u namelijk snel en eenvoudig via onze website een huurauto regelen. Of het nu een personenauto voor in de stad of een krachtige SUV voor de bergen en gletsjers is, wij helpen u graag verder. Op IJsland kunt u op drie locaties bij ons terecht. De meest praktische vestiging vindt u op de internationale luchthaven Keflavík(KEF), ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Reykjavik. Onze balie ontbreekt natuurlijk ook niet op het iets dichter bij de stad gelegen vliegveld voor binnenlandse vluchten. Een derde vestiging treft u tenslotte aan bij de Sæbraut, de haven waar de veerboten en cruiseschepen vertrekken.

iceland side

Een auto huren op IJsland: enkele tips

IJsland kent bijzonder rustige wegen, maar toch zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Dit geldt vooral als u dit noordelijke eiland voor het eerst bezoekt. Zo kent dit land een ontzettend ruig landschap en is een SUV voor sommige wegen een absolute vereiste. Ook zijn er plaatsen die per auto niet goed bereikbaar zijn en waarvoor u de veerboot zult moeten nemen. Bezoekt u het in de winter, bijvoorbeeld om het noorderlicht te zien, verwacht dan vele afgesloten wegen aan te treffen. Winterbanden of afhankelijk van uw bestemming zelfs sneeuwkettingen zijn in de koude maanden van het jaar aan te raden. Sixt autoverhuur kan u hier vanzelfsprekend bij helpen.

iceland country content
Bekijk meer Bekijk minder
tipp city

Een auto huren om het spectaculaire IJsland te verkennen

Ondanks de soms lastig begaanbare wegen, is het toch juist dit ruige, ongerepte en weergaloze landschap dat toeristen overhaalt IJsland van dichtbij mee te maken. Zo zijn er kale hoogvlaktes die afgewisseld worden met enorme gletsjers, kristalheldere meren en ontelbare warmwaterbronnen. Samen met de wilde paarden en schapen, zult u in uw huurauto van Sixt alle gelegenheid hebben dit bijzonder stukje aarde te verkennen. En wilt u toch even de stad in, dan is het knusse en gezellige Reykjavik ook zeker een bezoek waard.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties