czech republic country content
Tsjechië

Auto huren in Tsjechië - huurauto online boeken

Een auto huren in Tsjechië wordt nu mogelijk gemaakt door SIXT! Tsjechië is een interessant en mooi vakantie oord en komt ook steeds meer in trek voor zakelijke doeleinden. Staat u op het punt naar Tsjechië te vertrekken? Heeft u dan al uw huurauto geregeld? SIXT heeft namelijk zeer comfortabele en luxe auto's voor u klaar staan in verschillende steden zoals Brno, Mosnov en Praag en in nog veel meer steden in Tsjechië. Op centraal gelegen plaatsen verspreid over Tsjechië treft u onze service locaties aan waar onze deskundige medewerkers u graag van dienst zijn.

czech republic side

Auto huren Tsjechië is nu wel heel voordelig!

Onze autoverhuur service is bijzonder scherp geprijsd. Ja, u kunt bij ons alleen maar kiezen uit luxe auto's van maximaal zes maanden oud, maar dit gaat echt niet ten kosten van de prijs! U beschikt bij Sixt snel en voordelig over uw auto en kan op weg. Als u weer vertrekt kunt u de auto ook weer gemakkelijk inleveren. Uw huurauto kunt u reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen of door op de website te reserveren. Bent u al onderweg? Geen enkel probleem, u kunt ook de iPhone of BlackBerry app gebruiken! Ook via uw reisbureau kunt u de autoverhuur service regelen.

czech republic country content
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast

Huur een auto in Tsjechië en trek erop uit!

Tsjechië heeft zijn bezoekers veel te bieden. Indrukwekkende landschappen met kastelen, maar ook grote kathedralen in de hoofdstad Praag. Of u nu voor een korte citytrip, een lange vakantie of voor zaken naar Tsjechië gaat, een auto komt altijd van pas! Het openbaar vervoer is prima geregeld in Tsjechië, maar na een dag erop uit trekken is het uiterst comfortabel als u in uw eigen luxe auto kunt stappen en kunt terugkeren naar uw hotel of het vliegveld, nietwaar? Probeer het zelf! Wij zullen u niet teleurstellen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties