Auto huren in Chili

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Chili

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Santiago Chili Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Chili

Voor iedere situatie snel en doeltreffend een auto huren in Chili

Voor iedere situatie snel en doeltreffend een auto huren in Chili

Wat het doel van uw bezoek aan Chili ook is, u kunt met een perfecte gehuurde auto extra genieten van de rijke geschiedenis en de prachtige natuur van Chili dat ligt tussen de grote oceaan en de machtige bergketens van de Andes. Met een huurauto van Sixt bent u altijd veilig en comfortabel onderweg. Onze betrokken medewerkers laten u pas bij onze autoverhuur in Chili wegrijden als zij er van overtuigd zijn dat ze u met veilig vervoer op pad sturen dat er ook nog eens representatief uitziet.
Op betrouwbare wijze een auto huren in Chili

Op betrouwbare wijze een auto huren in Chili

Bij Sixt huurt u in Chili een auto op een vertrouwd adres. U vindt ons autoverhuurbedrijf in Chili op twee locaties. Allereerst treft u ons aan op de luchthaven(SCL) waar wij u graag verder helpen op de locatie Aeropuerto de Pudahuel, 9020000 Santiago de Chile. Hier zijn wij het hele jaar door 7 dagen per week geopend van 09:00 tot en met 19:00 uur. Verder kunt u nabij de luchthaven ook terecht op de locatie Av. Kennedy 8020, Vitacura, 7650487 Santiago de Chile. Op dit adres zijn wij op maandag tot en met vrijdag open van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 08:30 tot 18:00 uur. Wij staat altijd met raad en daad voor u klaar!
Auto huren in Chili - huurauto online boeken

Auto huren in Chili - huurauto online boeken

Wanneer u voor ons autoverhuurbedrijf kiest tijdens uw verblijf in Chili, weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wij zijn een internationaal werkend bedrijf dat zijn sporen verdient heeft met het verhuren van eersteklas vervoer in diverse soorten en maten. Zo kunt u bij onze autoverhuur in Chili terecht voor een handige kleinere huurauto waarmee u in de steden makkelijk parkeert, of voor een praktische gezinsauto om met uw familie heerlijke uitstapjes te kunnen maken tijdens uw vakantie in Chili. En ook voor een directiewagen waarmee u goed voor de dag komt op zakelijke afspraken kunt u uitstekend bij ons terecht.
Show more

Handige weetjes voor huren in Chili

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Chili?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Chili dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Chili.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Chili?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 1212 reviews
Overgave voertuig
(4,8)
Het voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Chili

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Chili?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Chili?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Chili

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Chili

Meer weergeven