Eindhoven

Eindhoven auto huren

Eindhoven op je eigen tempo verkennen? Gebruik de SIXT Eindhoven auto huren mogelijkheid want er zijn geen trams of metro’s toegelaten in de stad. Bij ons vind je een heel ruim aanbod aan voertuigen die perfect bij je vakantie passen. Zo kun je bijvoorbeeld een compacte auto huren om de smalle straten van Eindhoven te doorkruisen of een personenbusje als je met je vrienden afgezakt bent naar het Jan Louwers Stadion of Philips Stadion voor een beklijvende voetbalmatch. Dankzij onze ligging op de luchthaven of op het centraal station hoef je zelfs geen auto te hebben om ons te kunnen bereiken. Huur je een auto bij SIXT? Dan kun je dus rekenen op een snelle verhuur van een topvoertuig.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Eindhoven

Bij ons bekom je moderne auto’s uit allerlei categorieën. Zo hebben wij economy wagens, compacte voertuigen, sedans, bestelbussen, cabrios, personenbusjes, SUV’s en luxe & sportmodellen. Je kunt je huurauto perfectioneren door het toevoegen van onze extra’s zoals kinderstoelen en gps-systeem. Ben je met vrienden op vakantie en wil je kunnen afwisselen van bestuurder? Kies dan voor de ‘extra bestuurder’ optie. Huur je een auto in Eindhoven bij SIXT? Dan maakt het ook niet uit voor hoelang want bij ons zijn voor langetermijn verhuur, weekendverhuur, eendagshuur en wekelijks verhuur beschikbaar.

 

SIXT diensten in Eindhoven

Handige tips bij bezoek aan Eindhoven

Boekbare extra's:

Bij ons bekom je ook extra’s zoals kinderstoelen, waardoor je de kinderen mee kunt nemen op vakantie, en navigatiesysteem, waardoor je nooit meer de weg kwijtgeraakt in Eindhoven.

Autoverhuur zonder creditcard in Eindhoven:

Aangezien je de huurauto alleen kunt huren met je creditcard, zijn er geen extra kosten verbonden aan je transactie. Wij aanvaarden geen cash bij het huren.

One-way huur in Eindhoven:

Als je de Eindhoven autoverhuur gebruikt, dan ben je er 100% zeker van dat je de beste deal bekomt en dat je nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

Wat te doen in Eindhoven

Als je bij ons een auto huurt, dan moet je eens naar het Van Abbemuseum of het Parktheater rijden want die liggen op een boogscheut van onze vestiging. In het museum geef je je ogen de kost met moderne kunst, terwijl je in het Parktheater kunt genieten van een onvergetelijk concert. ’s avonds moet je gaan genieten van een hapje en een drankje op het Stratumseind, het bruisende hart van Eindhoven.

Wat te doen in Eindhoven tijdens de zomer

Ben je met kinderen op vakantie? Bezoek dan het preHistorisch Dorp. In dit kindvriendelijk openluchtmuseum, beleef je tijdens een ontdekkingstocht de geschiedenis van de stad. Wandel daarna naar het Speelpark de Splinter, een geweldige speeltuin voor zowel jong als oud. Je dag op een onvergetelijke manier afsluiten? Dan is een bezoek aan de Down Town Gourmet Market een must-do. In deze leuke indoor food market vind je verscheidene kraampjes vol wereldkeuken en bars met vol heerlijke dranken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties