Auto huren in Libië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Libië

Ontdek Libië

Auto huren in Libië: vertrouwd op vreemde bodem

Auto huren in Libië: vertrouwd op vreemde bodem

Onze autoverhuur heeft twee vestigingen in Libië, beide in de hoofdstad Tripoli. Een daarvan is gevestigd op het vliegveld, de ander in het stadscentrum. U kunt onze autoverhuur dus altijd makkelijk bereiken. En hoe ver u ook van huis bent, u kunt vertrouwen op de beproefde formule van Sixt. Dus ook in Libië kunt u buiten de openingstijden van de balie de auto op- en afhalen. Als u van tevoren reserveert, zetten onze medewerkers de auto vast klaar zodat u gelijk in de huurauto kunt stappen. Wij beschikken over een ruim assortiment. Behalve sportauto's en cabrio's huurt u bij ons ook een auto met vierwielaandrijving. Dit is onmisbaar wanneer u het binnenland van Libië in wil trekken.
Maak kennis met het nieuwe Libië

Maak kennis met het nieuwe Libië

Momenteel is er genoeg te beleven in Libië. Het land liep voorop in de Arabische lente en is ook een van de meest ontwikkelde landen in Afrika. Verwacht wordt dat het land de komende jaren, met vallen en opstaan, een stormachtige ontwikkeling zal meemaken. Met een huurauto kunt u dit zelf van nabij aanschouwen. De Middellandse zee in het noorden, de Sahara in het zuiden en alles wat ertussenin ligt maken Libië tot een land van uitersten en het zal u dan ook voor verrassingen blijven stellen. Na jaren in een dictatuur te hebben geleefd, wil de bevolking dolgraag met de buitenwereld in contact treden. U zult kennismaken met een puur volk. Ontdek het met Sixt!
Auto huren in Libië - huurauto online boeken

Auto huren in Libië - huurauto online boeken

Libië is een uniek land in de wereld. Het land maakt momenteel een stormachtige ontwikkeling door en is meer dan een bezoek waard. Openbaar vervoer en dergelijke zaken zijn nog niet optimaal en een auto is dan ook de ideale manier om kennis te maken met het land. Dit geeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Wij hebben voor iedere bestemming het juiste model beschikbaar. Een auto huren in Libië doet u dus bij SIXT!
Show more

Handige weetjes voor huren in Libië

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Libië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Libië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Libië?
Of je nu van plan bent te verblijven in Libië of verder wilt reizen, kun je eenvoudig een lange termijn huur boeken. Voer je reisdata en pickup-/inleverlocatie in, zodat we je aantrekkelijke lange termijn deals kunnen bieden.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

5,0
Op basis van 1 reviews

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Libië

Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Libië?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Libië

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Libië

Meer weergeven