Auto huren in Oman

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Oman

Meest populair in Oman

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Muscat Airport, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Oman

Waarom gebruik maken van auto huren Oman?

Waarom gebruik maken van auto huren Oman?

In Oman reist u het meest comfortabel met een gehuurde auto. U kunt dan op persoonlijke wijze het land leren kennen. Met een auto van Sixt bent u vrij om te stoppen waar u wil en uw eigen route en tempo te bepalen. Dit in tegenstelling tot het openbaar vervoer, waar u zich aan moet passen aan de dienstregeling. Een auto die voor u klaar staat in Oman zorgt voor een reis zonder stress. Ontdek zelf hoe luxe en comfortabel onze auto's zijn en huur er één voor uw reis door het mooie Oman.
Autoverhuur Oman

Autoverhuur Oman

U vindt ons in Oman in maar liefst drie grote steden van het land; in Muscat, Salalah en Sohar. In alle drie de steden ligt ons kantoor op de centrale en handige locatie op het vliegveld. Hierdoor kunt u direct bij aankomst uw vooraf telefonisch of online gereserveerde auto ophalen, óf bij ons kantoor een auto boeken. Een auto huren in Oman is voordelig qua prijs. Onze huurvoorwaarden zijn uitstekend. U bent bij het huren van een auto altijd all-risk verzekerd. Indien u dit wil, is het bijboeken van optionele extra's mogelijk. Denk hierbij aan een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder. Auto's ophalen en inleveren kan op een groot deel van onze locaties 24 uur per dag.
Auto huren in Oman - huurauto online boeken

Auto huren in Oman - huurauto online boeken

Oman, een Arabisch land in West-Azië, is het best te verkennen met een luxe huurauto van autoverhuur SIXT. Met name de zaken die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan zijn een bezoek meer dan waard. Rijd met de auto langs het mooi Fort Bahla, één van de vier historische forten bij de stad Bahla, of stop in de archeologische plaatsen Al-Ayn, Bat en Al-Khutm. Ook indrukwekkend zijn de Aflai-irrigatiesystemen. Gezien de vele bezienswaardigheden is vervoer met een huurauto in Oman sterk aan te bevelen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Oman

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Oman?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Oman dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Oman.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Oman?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 110 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)
Overgave voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Oman

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Oman?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Oman?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Oman

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Oman

Meer weergeven