Auto huren in Costa Rica

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Costa Rica

Meest populair in Costa Rica

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij San José (Costa Rica) Luchth., beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Costa Rica

Waarom een auto huren in Costa Rica?

Waarom een auto huren in Costa Rica?

Hoewel het in Costa Rica ook wel mogelijk is per OV of taxi te reizen, biedt autohuur enkele belangrijke voordelen. In het prachtige Costa Rica wil u de vrijheid en flexibiliteit hebben om de plekken van uw eigen keuze te bezoeken. Autoverhuur is de ideale oplossing om een land op uw eigen tempo, eigen route en met veel comfort van een luxe wagen te bezoeken. Niet meer in de rij voor de bus, tassen in hoge bagagerekken proppen of moeten staan. Bij onze autoverhuur worden alleen de nieuwste auto's gebruikt die maximaal een half jaar oud zijn. Ervaar het gemak en de luxe nu zelf en huur een auto in Costa Rica
Verhuur Costa Rica

Verhuur Costa Rica

U vindt ons op maar liefst drie plekken in het prachtige Costa Rica. Uiteraard op de luchthaven van de hoofdstad San José, maar ook in de steden Rio Segundo de Alajuela en Liberia. Waar u ook aankomt met het vliegtuig, er is altijd een Sixt vestiging in de buurt. Op deze locaties kunt u ons bezoeken en dan uw huurauto boeken, maar u kunt ook vooraf via internet of telefoon reserveren zodat u zeker weet dat bij aankomst een luxe auto voor u klaar staat. Daarbij zijn wij voordelig geprijsd. Onze huurovereenkomst is duidelijk en u bent altijd all-risk verzekerd. Ook extra opties bijboeken in Costa Rica, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, behoort bij ons tot de mogelijkheden.
Auto huren in Costa Rica - huurauto online boeken

Auto huren in Costa Rica - huurauto online boeken

Het prachtige Costa Rica kunt u op de meest comfortabele wijze verkennen door een auto te huren bij SIXT. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Centraal-Amerikaanse hoofdstad San José en bezoek de vele bezienswaardigheden per luxe huurauto. Ook de rest van het land is een bezoek meer dan waard. Naast de cultuurhistorische bezienswaardigheden van de hoofdstad is ook het rijden door de natuur een ware belevenis. Met een auto komt u gemakkelijk op plekken waar u met het openbaar vervoer niet komt.
Show more

Handige weetjes voor huren in Costa Rica

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Costa Rica?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Costa Rica dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Costa Rica.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Costa Rica?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 1797 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Costa Rica

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Costa Rica?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Costa Rica?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Costa Rica

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Costa Rica

Meer weergeven