costa rica country content
Costa Rica

Auto huren in Costa Rica - huurauto online boeken

Het prachtige Costa Rica kunt u op de meest comfortabele wijze verkennen door een auto te huren bij SIXT. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Centraal-Amerikaanse hoofdstad San José en bezoek de vele bezienswaardigheden per luxe huurauto. Ook de rest van het land is een bezoek meer dan waard. Naast de cultuurhistorische bezienswaardigheden van de hoofdstad is ook het rijden door de natuur een ware belevenis. Met een auto komt u gemakkelijk op plekken waar u met het openbaar vervoer niet komt.

costa rica country side

Waarom een auto huren in Costa Rica?

Hoewel het in Costa Rica ook wel mogelijk is per OV of taxi te reizen, biedt autohuur enkele belangrijke voordelen. In het prachtige Costa Rica wil u de vrijheid en flexibiliteit hebben om de plekken van uw eigen keuze te bezoeken. Autoverhuur is de ideale oplossing om een land op uw eigen tempo, eigen route en met veel comfort van een luxe wagen te bezoeken. Niet meer in de rij voor de bus, tassen in hoge bagagerekken proppen of moeten staan. Bij onze autoverhuur worden alleen de nieuwste auto's gebruikt die maximaal een half jaar oud zijn. Ervaar het gemak en de luxe nu zelf en huur een auto in Costa Rica

costa rica country content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Verhuur Costa Rica

U vindt ons op maar liefst drie plekken in het prachtige Costa Rica. Uiteraard op de luchthaven van de hoofdstad San José, maar ook in de steden Rio Segundo de Alajuela en Liberia. Waar u ook aankomt met het vliegtuig, er is altijd een Sixt vestiging in de buurt. Op deze locaties kunt u ons bezoeken en dan uw huurauto boeken, maar u kunt ook vooraf via internet of telefoon reserveren zodat u zeker weet dat bij aankomst een luxe auto voor u klaar staat. Daarbij zijn wij voordelig geprijsd. Onze huurovereenkomst is duidelijk en u bent altijd all-risk verzekerd. Ook extra opties bijboeken in Costa Rica, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties