Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Een cabrio huren voor rijplezier

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd in een cabrio rond te rijden. Wanneer u er ook nog een stralende zon, een aangename wind en voorbijflitsende bossen, weiden en akkers bij denkt, is het ideaalplaatje van vrijheid en genot al snel compleet.

 

 

 

Cabrio huren bij Sixt

Bij Sixt een cabrio huren

Met behulp van Sixt kan deze droom probleemloos werkelijkheid worden. Door heel het land hebben we namelijk een ruime keuze aan cabrio's voor u klaar staan. Reserveren gaat snel en eenvoudig via onze website of natuurlijk telefonisch. Wilt u een cabrio mee op vakantie naar het buitenland? Ook dan kunnen we u van dienst zijn!


MINI Cabrio huren

Mini Cooper cabrio huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

BMW 2 serie huren

BMW 2 serie cabrio huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie cabrio huren

Bij Sixt een cabrio huren die bij u past

Bij Sixt autoverhuur beschikken we over een ruim aanbod van prima cabrio's. Bent u niet van plan al te ver te rijden, dan kunt u met een BMW 2 serie cabrio of een MINI Cabrio al prima uit de voeten. Ook een iets grotere en sportievere wagen zoals een Opel Cascada volstaat zeker voor een heerlijk dagje naar het strand. Wilt u tenslotte meer paardenkrachten, meer indruk maken en meer luxe, dan kunt u bij Sixt terecht voor een BMW 4 serie cabrio. Tenslotte ook niet onbelangrijk: al onze huurauto's verkeren in uitstekende staat en zijn nooit meer dan een half jaar oud!

U kunt een cabrio huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Een cabrio huren: plezier en zorgeloosheid

Bij het rijden in een cabrio zult u denken aan plezier en zorgeloosheid en dat is precies wat Sixt voor u kan betekenen. Alle overige zaken kunnen wij namelijk voor u regelen, of dit nu een eersteklas navigatiesysteem is, een kinderzitje of een geruststellende glimlach van ons personeel. Zelfs het ophalen en weer inleveren van onze huurauto's in twee verschillende plaatsen is geen enkel probleem. Heeft u verder nog speciale wensen die niet op onze website vermeld staan? Neem dan contact op over de mogelijkheden en we zullen u niet teleurstellen. Uitstekende auto's en uitstekende service staan bij Sixt autoverhuur namelijk hoog in het vaandel.

 

U kunt een cabrio bijvoorbeeld in de volgende steden huren: AmsterdamDen HaagRotterdam en in Utrecht.

 

Gaat u naar Spanje op vakantie en wilt u een cabrio huren? Hier vindt u meer informatie: Cabrio huren in Spanje.

Alle Sixt cabrioverhuur locaties in Nederland

Auto huren Nederland

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren