Puur rijplezier
Cabrio huren bij SIXT

Cabrio huren bij SIXT puur rijplezier

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd in een cabrio rond te rijden. Wanneer je er ook nog een stralende zon, een aangename wind en voorbijflitsende bossen, weiden en akkers bij denkt, is het ideaalplaatje van vrijheid en genot al snel compleet. Wanneer je het meeste uit jouw vakantie wilt halen is een cabrio een ideal middel om dit mee te bereiken. Al jouw zintuigen worden geprikkeld op het moment dat je het gas verder indrukt en het geluid van de motor hoort terwijl je door het zonnige Frankrijk rijdt.

Ford Mustang

of vergelijkbaar | STAR

BMW 4 Serie

of Mercedes C-Klasse cabrio of vergelijkbaar | LTAR

Opel Cascada

of vergelijkbaar | ITAR

SIXT CABRIO DIENSTEN

Bij het rijden in een cabrio zult u denken aan plezier en zorgeloosheid en dat is precies wat Sixt voor u kan betekenen. Alle overige zaken kunnen wij namelijk voor u regelen, of dit nu een eersteklas navigatiesysteem is, een kinderzitje of een geruststellende glimlach van ons personeel. Zelfs het ophalen en weer inleveren van onze huurauto's in twee verschillende plaatsen is geen enkel probleem. Heeft u verder nog speciale wensen die niet op onze website vermeld staan? Neem dan contact op over de mogelijkheden en we zullen u niet teleurstellen. Uitstekende auto's en uitstekende service staan bij Sixt autoverhuur namelijk hoog in het vaandel.

Bij SIXT een cabrio huren die bij jou past

Bij SIXT beschikken we over een ruim aanbod van prima cabrio's. Ben je niet van plan al te ver te rijden, dan kun je met een BMW 2 serie cabrio of een MINI Cabrio al prima uit de voeten. Ook een iets grotere en sportievere wagen zoals een Opel Cascada volstaat zeker voor een heerlijk dagje naar het strand. Wil je tenslotte meer paardenkrachten, meer indruk maken en meer luxe, dan kun je bij SIXT terecht voor een BMW 4 serie cabrio. Tenslotte ook niet onbelangrijk: al onze huurauto's verkeren in uitstekende staat en zijn nooit meer dan een half jaar oud!

Mercedes-Benz E-Class

of BMW 6 Serie cabrio of vergelijkbaar XTAR

VW Beetle

of Mini Cooper cabrio of vergelijkbaar | CTAR

Jaguar F-Type

Gegarandeerd Model | XTAJ

Een cabrio huren: plezier en zorgeloosheid

Je kunt een cabrio bijvoorbeeld in de volgende steden huren: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en in Utrecht.

 

Ga je naar Spanje op vakantie en wil je een cabrio huren? Hier vind je meer informatie: Cabrio huren in Spanje.

Convertible West Coast Road Trip

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs