bulgaria country content
Bulgarije

Auto huren in Bulgarije - huurauto online boeken

SIXT biedt u alle gelegenheid om een passende auto te huren in Bulgarije, of u deze nu wilt gebruiken om rond te reizen door het land tijdens een vakantie of bijvoorbeeld om een zakelijke relatie te bezoeken in stijl. Onze autoverhuur is op veertien verschillende locaties te vinden in Bulgarije. Het is zeer goed mogelijk om direct vanuit het vliegveld in uw huurauto te stappen, zodat u uw reis direct kunt vervolgen zoals u het wilt. Uiteraard mag u in Bulgarije dezelfde kwalitatief hoogwaardige service van ons verwachten als in alle andere landen waar onze verhuur te vinden is. Zo huurt u nooit een auto ouder dan een half jaar, kunt u gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen en huurt u onder de beste voorwaarden.

bulgaria country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Bulgarije

Een auto huren en direct de weg op in Bulgarije

U kunt bij ons een auto huren voor de periode die u wilt. Zowel voor lange als korte termijn verhuur hanteren wij voordelige tarieven, ook in Bulgarije. Er zijn onder meer in Varna, Sofia, Duni en Golden Sands vestigingen van Sixt te vinden, waar u een auto naar wens kunt huren. Denk aan onder meer Audi, Mercedes, MINI, BMW, Volvo en Renault. U kunt in Bulgarije direct de weg op en actief deelnemen aan het verkeer. Wel willen wij u hier graag een tip meegeven. Bulgarije is een land waar streng gecontroleerd wordt op de maximale snelheid, en het overschrijden hiervan. De standaard maximum snelheden binnen en buiten de bebouwde kom liggen hetzelfde als in Nederland. Het is dus goed om in Bulgarije extra op uw snelheid te letten, om bekeuringen te voorkomen.

bulgaria country content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Vandaag nog een auto huren in Bulgarije?

Vertrekt u binnenkort naar Bulgarije en wilt u een auto huren bij onze autoverhuur? Dan kunt u vandaag al een reservering maken, bijvoorbeeld via de website, ons callcenter of de speciale App. Binnen een mum van tijd heeft u alles geregeld en bent u er zeker van dat de gewenste auto op u staat te wachten wanneer u dit wilt. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen als u nog vragen heeft over onze ruime service.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties