Auto huren in Martinique

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Martinique

Meest populair in Martinique

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Martinique Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Martinique

Auto huren Martinique: gemak en comfort

Auto huren Martinique: gemak en comfort

Vanzelfsprekend zijn de Nederlandse Antillen een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Toch heeft ook Martinique, als onderdeel van de Franse Antillen, de toerist veel te bieden. Schitterende stranden onder een tropische zon en koloniale steden en dorpen. Het formaat van het eiland zorgt ervoor dat u het snel leert kennen en zich er snel thuis zal voelen. De autoverhuur van Sixt op Martinique is gevestigd op het vliegveld. Als u van tevoren de auto reserveert, zetten wij de auto vast klaar. Zo stapt u vanuit het vliegtuig in de auto en bent u binnen no time op de plaats van bestemming. Ook op Martinique kunt u bouwen op de wereldwijde bekende efficiëntie van Sixt!
Ontdek dit Caraïbische eiland met de auto

Ontdek dit Caraïbische eiland met de auto

Martinique meet in de lengte ongeveer 60 kilometer. Op het eiland ligt ruim 2000 kilometer aan goed onderhouden wegen. Martinique leent zich dus uitstekend om te verkennen met de auto. Er valt genoeg te ontdekken! Over het gehele eiland zorgen heuvels en bergen voor schilderachtige plaatjes. Er lopen kronkelende wegen door de jungle en de vulkaan Mont Peléé is een bezienswaardigheid op zich. De hoofdstad Fort-de-France is een typische Antilliaanse stad waarin het stadsleven vermengd wordt met de relaxte tropische sfeer. Met een huurauto van Sixt leert u dit eiland van alle kanten kennen!
Auto huren in Martinique - huurauto online boeken

Auto huren in Martinique - huurauto online boeken

Martinique is een schitterend Caraïbisch eiland dat behoort tot de Franse Antillen. Onze autoverhuur is gevestigd op het enige vliegveld(FDF) van het eiland waarvandaan u via de Autoroute binnen tien minuten naar hoofdstad Fort-de-France rijdt. Op het overzeese departement van Frankrijk zijn de wegen goed onderhouden waardoor een auto de ideale manier van transport is. Het geeft u de vrijheid iedere uithoek van Martinique te ontdekken. Omdat onze auto's nooit ouder dan een half jaar oud zijn, heeft u altijd het gevoel in een nieuwe auto te rijden en bent u ervan verzekerd in een goed werkende auto met airconditioning te rijden.
Show more

Handige weetjes voor huren in Martinique

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Martinique?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Martinique dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Martinique.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Martinique?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 1888 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,6)
Het voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Martinique

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Martinique?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Martinique?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Martinique

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Martinique

Meer weergeven