romania country content
Roemenië

Auto huren in Roemenië - huurauto online boeken

Niets zo eenvoudig als een auto huren bij SIXT. Wij zijn een grote speler op de markt van autoverhuur en u vindt onze vestigingen over de hele wereld. Wanneer u dus een huurauto zoekt in Roemenië, bent u bij ons aan het goede adres. U kunt ons uiteraard via internet en e-mail bereiken, maar ook via de telefoon. Onze locaties zitten verspreid over het hele land. U vindt ons in Roemenië bijvoorbeeld in Bacau, in Boekarest, in Oradea en in Sibiu.

romania side

Een auto huren en dan plankgas door Roemenië?

Dat gaspedaal kunt u maar beter niet meteen onderin trappen. In een land waar men nog paard en wagens tegenkomt op de weg, is het autorijden wel even wennen. Gelukkig zijn de wegen de laatste jaren sterk verbeterd. Er komen steeds meer snelwegen. Overigens is het een groot voordeel dat er maar weinig andere auto's op de snelweg zijn. Files zult u niet snel tegenkomen. Roemenië is een land dat in opkomst is. De mogelijkheden worden groter en er zijn steeds meer mensen die dit land gaan ontdekken. Het land is authentiek in alles en zeker de moeite waard om te beleven. Natuurlijk is een auto daarvoor de beste optie, want alleen op deze manier kom je alle facetten van het land tegen. Je proeft de sfeer, ziet de cultuur van dichtbij, je ervaart Roemenië!

romania country content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een goede en degelijke auto huren

Roemenië staat niet bekend om haar degelijke auto's. Sixt wel. Een auto huren in Roemenië, kunt u dus het beste bij ons doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij verhuren alleen maar nieuwe auto's, onze huurauto's zijn maximaal een half jaar oud. Wij hebben verschillende modellen voor u, zoals bijvoorbeeld een Ford Focus, een mooie BMW uit de 3-serie, een Mercedes C-klasse. Wilt u direct vanaf uw aankomst in Roemenië over een auto beschikken? We hebben ook locaties vlakbij het vliegveld, zoals onze verhuur bij Boekarest Airport(OTP). U wilt Roemenië ontdekken per auto, maar u heeft nog bepaalde vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties