Auto huren in Roemenië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Roemenië

Meest populair in Roemenië

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Boekarest Airport, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Roemenië

Een auto huren en dan plankgas door Roemenië?

Een auto huren en dan plankgas door Roemenië?

Dat gaspedaal kunt u maar beter niet meteen onderin trappen. In een land waar men nog paard en wagens tegenkomt op de weg, is het autorijden wel even wennen. Gelukkig zijn de wegen de laatste jaren sterk verbeterd. Er komen steeds meer snelwegen. Overigens is het een groot voordeel dat er maar weinig andere auto's op de snelweg zijn. Files zult u niet snel tegenkomen. Roemenië is een land dat in opkomst is. De mogelijkheden worden groter en er zijn steeds meer mensen die dit land gaan ontdekken. Het land is authentiek in alles en zeker de moeite waard om te beleven. Natuurlijk is een auto daarvoor de beste optie, want alleen op deze manier kom je alle facetten van het land tegen. Je proeft de sfeer, ziet de cultuur van dichtbij, je ervaart Roemenië!
Een goede en degelijke auto huren

Een goede en degelijke auto huren

Roemenië staat niet bekend om haar degelijke auto's. Sixt wel. Een auto huren in Roemenië, kunt u dus het beste bij ons doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij verhuren alleen maar nieuwe auto's, onze huurauto's zijn maximaal een half jaar oud. Wij hebben verschillende modellen voor u, zoals bijvoorbeeld een Ford Focus, een mooie BMW uit de 3-serie, een Mercedes C-klasse. Wilt u direct vanaf uw aankomst in Roemenië over een auto beschikken? We hebben ook locaties vlakbij het vliegveld, zoals onze verhuur bij Boekarest Airport(OTP). U wilt Roemenië ontdekken per auto, maar u heeft nog bepaalde vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar!
Auto huren in Roemenië - huurauto online boeken

Auto huren in Roemenië - huurauto online boeken

Niets zo eenvoudig als een auto huren bij SIXT. Wij zijn een grote speler op de markt van autoverhuur en u vindt onze vestigingen over de hele wereld. Wanneer u dus een huurauto zoekt in Roemenië, bent u bij ons aan het goede adres. U kunt ons uiteraard via internet en e-mail bereiken, maar ook via de telefoon. Onze locaties zitten verspreid over het hele land. U vindt ons in Roemenië bijvoorbeeld in Bacau, in Boekarest, in Oradea en in Sibiu.
Show more

Handige weetjes voor huren in Roemenië

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Roemenië?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Roemenië dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Roemenië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Roemenië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 688 reviews
Inlevering voertuig
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Roemenië

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Roemenië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Roemenië?