Auto huren in Nigeria

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Nigeria

Ontdek Nigeria

Met een internationaal rijbewijs een auto huren

Met een internationaal rijbewijs een auto huren

Een auto huren in het buitenland is zeer eenvoudig via onze uitgebreide en heldere service. Echter, het is wel goed te weten dat het reguliere Nederlands rijbewijs niet geldig is in Nigeria. Om in dit land te mogen deelnemen aan de weg heeft u een IRB model 1949 nodig, welke u eenvoudig in Nederland kunt regelen via de ANWB. Dit model is een jaar geldig. Het is dus goed hier rekening mee te houden voordat u een auto wilt huren in Nigeria, bij onze autoverhuur. De verkeersregels in Nigeria zijn overigens voor een groot deel goed te vergelijken met de regels in Nederland. U rijdt gewoon rechts en haalt links in. Uiteraard komt het ook in het buitenland voor dat bestuurders zich niet aan deze regels houden. Het is echter goed om u met de huurauto wel aan de regels te houden om bekeuringen te voorkomen.
Auto huren in Nigeria - huurauto online boeken

Auto huren in Nigeria - huurauto online boeken

U kunt een auto huren in Nigeria volgens voorwaarden die voor u heel begrijpelijk zijn, via SIXT. Het kan lastig zijn in het buitenland een auto te huren wanneer u de taal niet begrijpt en moet vertrouwen op de service waar u bij aanklopt. Het is goed te weten dat u ook via de vertrouwde service van onze autoverhuur een auto kunt huren in Nigeria, eenvoudig via de begrijpelijke Nederlandse voorwaarden die u van ons gewend bent. Sterker nog, u kunt het huren van de auto in Nigeria al helemaal regelen vanuit Nederland. In Nigeria kunt u bij vijf vestigingen van onze verhuur terecht, in Abuja en Lagos. Hier kunt u diverse soorten auto's huren, als bijvoorbeeld een BMW 750, een Ford Fusion of een Toyota Coaster. Deze auto's zijn in Nigeria te huren met een Bestuurder Service. Uiteraard bent u optimaal verzekerd, met onder meer een inzittendenverzekering en een Allrisk verzekering.
Show more

Handige weetjes voor huren in Nigeria

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nigeria.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Nigeria?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nigeria?
Of je nu van plan bent te verblijven in Nigeria of verder wilt reizen, kun je eenvoudig een lange termijn huur boeken. Voer je reisdata en pickup-/inleverlocatie in, zodat we je aantrekkelijke lange termijn deals kunnen bieden.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nigeria

Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nigeria?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Nigeria

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Nigeria

Meer weergeven