uk country content
Verenigd Koninkrijk

Auto huren in Verenigd Koninkrijk - huurauto online boeken

In het Verenigd Koninkrijk kunt u ook terecht bij SIXT voor het huren van een auto! We weten allemaal dat het er in het Verenigd Koninkrijk net een beetje anders aan toe gaat. Een andere tijdzone en ander soort verkeer, want u rijdt immers aan de linkerkant van de weg. Deze andere manier van rijden heeft u zo onder de knie en het is natuurlijk veel fijner om Engeland met een huurauto te verkennen! De SIXT service locaties zijn op diverse strategische plekken verspreid over het Verenigd Koninkrijk te vinden, of u nu midden in de stad of op het vliegveld bent. Bent u wellicht in Glasgow, Aberdeen, Liverpool, Leeds of in de wereldstad London? Wij staan daar en in nog veel meer plaatsen in het Verenigd Koninkrijk voor u klaar! Onze deskundige medewerkers helpen u graag aan de servicebalie, maar u mag ons natuurlijk ook altijd bellen, wij helpen u graag verder!

uk side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Verenigd Koninkrijk

Auto huren Verenigd Koninkrijk is een snelle en voordelige service

De autoverhuur service van Sixt is een service waar u van op aan kunt. Wij laten u niet in de kou staan en wij laten u zeker niet wachten. Bij ons kunt u heel gemakkelijk en snel over uw voordelige auto beschikken. U kunt uw huurauto reserveren via de telefoon, website of via de Android en iOs apps. Bij ons huurt u altijd een auto die niet ouder is dan zes maanden en het aanbod aan verschillende modellen is groot.

uk country content
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast

Een auto huren in veel steden in het Verenigd Koninkrijk

Dankzij onze autoverhuur service kunt u het gehele Verenigd Koninkrijk in een comfortable auto verkennen. Alleen, of met een groep of misschien voor zakelijk gebruik, het gehele Verenigd Koninkrijk ligt voor u open. Mooie musea, architectuur, typische Engelse gerechten en dranken, de Engelse cultuur heeft veel te bieden. U zult het zelf een keer moeten proberen om het comfort, het gemak en het voordeel te ervaren!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties