Auto huren in Denemarken

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Vertrekpunten voor je reis in Denemarken

Ontdek Denemarken

Sixt is de aangewezen partij om een auto te huren in Denemarken!

Sixt is de aangewezen partij om een auto te huren in Denemarken!

Denemarken is een prachtig land in Scandinavië. De natuur en de historie zijn echt geweldig en de traditionele huizenbouw is eveneens een streling voor het oog. Denemarken kent een lage bevolkingsdichtheid en u kunt er langdurig door prachtige natuurgebieden rijden met een comfortabele huurauto die u bij ons gereserveerd heeft. Onze voorwaarden zijn kort maar krachtig en u krijgt bij vertrek vanaf onze autoverhuur in Denemarken een duidelijk huurcontract mee dat voor u en ons niets te raden over laat.
Een auto huren in Denemarken voor een ontspannen verblijf!

Een auto huren in Denemarken voor een ontspannen verblijf!

Wanneer u bij Sixt in Denemarken een auto huurt, kunt u zeker zijn van een ontspannen verblijf in dit gastvrije land. In ons gevarieerde wagenpark hebben wij voor u plezierige kleine stadsauto's, aantrekkelijke gezinswagens en zeer functionele directiewagens opgenomen waarmee u een gemakkelijk naar al uw afspraken in Denemarken reist. Ook hebben wij een uitstekend aanbod van diverse praktische bedrijfswagens. Hierbij kunt u denken aan handige bestelbusjes in diverse formaten, verhuiswagens en vrachtauto's. Ook hebben wij speciaal personenvervoer in ons wagenpark opgenomen waarmee u met een wat groter gezelschap kunt reizen. Zo ziet u maar dat wij van alle markten thuis zijn wanneer het om goed tijdelijk vervoer gaat!
Auto huren in Denemarken - huurauto online boeken

Auto huren in Denemarken - huurauto online boeken

U kunt bij de autoverhuur van SIXT in Denemarken een formidabele auto huren in alle prijsklassen! Wij staan voor u paraat bij één van onze vele locaties in Denemarken waar ervaren medewerkers u graag helpen met de keuze voor een bij uw situatie passende huurauto van topkwaliteit. De verschillende locaties vind u op onze website. Al onze auto's in Denemarken verkeren in uitstekende staat van onderhoud, zijn van recente datum en optisch om door een ringetje te halen. Als toonaangevend wereldbedrijf hebben wij natuurlijk een goede naam hoog te houden en onze service is dan ook van het hoogste niveau. het is ons een eer en genoegen om ook u als klant te mogen ontvangen waarbij wij u zeker niet teleur zullen stellen met de levering van eersteklas tijdelijk vervoer!
Show more
Handige weetjes voor huren in Denemarken
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Denemarken?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Denemarken dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Denemarken.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Denemarken?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,4
Op basis van 5867 reviews
Het voertuig
(4,6)
De route naar SIXT
(4,5)
Inlevering voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Denemarken
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Denemarken?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Denemarken?