egypt country content
Egypte

Auto huren in Egypte - huurauto online boeken

U kunt via SIXT een auto huren in Egypte wanneer u zich in dit land gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen. Natuurlijk is het goed mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer in Egypte, maar dit brengt toch ook wel enkele nadelen met zich mee. Op de eerste plaats moet u uw tijden gaan inplannen naar de schema's van het openbaar vervoer. Daarnaast is het in veel gevallen wel makkelijk wanneer u wat Arabisch spreekt en begrijpt, want zeker in het verkeer in Egypte is communicatie belangrijk om op de juiste plaats aan te komen. Kortom, het openbaar vervoer in Egypte is goed geregeld, maar er zitten wel wat haakjes en oogjes aan. Een huurauto kan de perfecte oplossing zijn.

egypt side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Egypte

Een auto huren is een goede oplossing

Een auto huren in een land als Egypte is bij onze verhuur zeer voordelig. U kunt regelmatig gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen, maar zelfs zonder deze kortingen zijn de tarieven vriendelijk. U krijgt hier een groot voordeel voor terug, namelijk het feit dat u zich onbezorgd kunt verplaatsen in Egypte, in een auto van hoge kwaliteit. Vanuit onze autoverhuur bieden wij uitsluitend auto's jonger dan een half jaar, van merken als Mercedes, MINI, Audi, Renault en BMW. Wij bieden u altijd de mogelijkheid een huurauto naar wens te huren. Er zijn in Egypte vijf locaties van onze autoverhuur te vinden, in Cairo, Hurghada en Sharm el Sheikh. Als u wilt kunt u direct vanaf het vliegveld al in uw auto van Sixt stappen.

egypt country content
Bekijk meer Bekijk minder
egypt country small1

Een auto huren in Egypte voor korte of lange tijd

U kunt tegen een voordelig tarief een auto huren bij Sixt. Dit is een vaststaand feit en zeker niet alleen geldig bij een bepaalde duur van de verhuur. Zowel bij het huren van een auto voor lange als korte termijn profiteert u van leuke prijzen. Huur een auto voor een dag als u in Egypte een zakelijke bespreking bijwoont en direct terugreist naar Nederland, of huur een auto voor twee weken om uw vakantie in Egypte compleet te maken. U kunt uiteraard gemakkelijk reserveren, online, telefonisch, via het reisbureau of bijvoorbeeld via de App.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties