Auto huren in Saint Lucia

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Saint Lucia

Meest populair in Saint Lucia

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij St. Lucia Hewanorra Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Saint Lucia

Een auto huren die u aanspreekt

Een auto huren die u aanspreekt

Als u in Saint Lucia een auto wilt huren van onze autoverhuur, dan kunt u op meerdere locaties terecht. Wij staan graag voor u klaar in Gros Islet en Castries, waar u diverse soorten auto's kunt huren. Reist u met een groter gezelschap? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ruime en luxe personenbus, als de Suzuki APV. Gaat de voorkeur eerder uit naar het ontdekken van Saint Lucia in een terreinwagen? Dan kunt u auto's huren als de Daihatsu Terios of de Suzuki Grand Vitara. Uiteraard zijn er ook voldoende luxe personenauto's die u met alle gemak kunt huren bij ons. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Toyota Yaris, een Suzuki Swift of een Chevrolet Spark?
Een auto huren in Saint Lucia zoals u het wilt

Een auto huren in Saint Lucia zoals u het wilt

U moet optimaal kunnen genieten van uw tijd in Saint Lucia. Dit betekent uiteraard dat u zich geen zorgen wilt maken over uw huurauto. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail voor u geregeld is. Wij horen graag van u welke auto u wilt, voor hoe lang en bij welke vestiging u de auto wilt halen en retourneren. U kunt dit al vanuit Nederland regelen. Zo bent u er altijd zeker van dat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw verblijf in Saint Lucia.
Auto huren in Saint Lucia - huurauto online boeken

Auto huren in Saint Lucia - huurauto online boeken

U kunt via SIXT een auto huren in Saint Lucia. Deze onafhankelijke eilandnatie, welke te vinden is in het prachtige Caribisch gebied, is relatief klein en zeer de moeite waard om eens goed te gaan ontdekken. Dit doet u uiteraard het makkelijkst en het prettigst met een huurauto. SIXT biedt u de mogelijkheid om een uitstekende auto te huren in het kleinschalige Saint Lucia, zodat u de ruim 600 kilometers aan eiland zelf kunt gaan ontdekken op een manier zoals u het wilt. In totaal zijn er slechts een ruime honderdvijftigduizend inwoners op het eiland Saint Lucia te vinden, waardoor u zeker niet snel in de file zult komen te staan. Saint Lucia rondrijden in een gehuurde auto van onze autoverhuur is dan ook een aangename en ontspannen onderneming.
Show more

Handige weetjes voor huren in Saint Lucia

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Saint Lucia?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Saint Lucia dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Saint Lucia.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Saint Lucia?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 384 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Saint Lucia

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Saint Lucia?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Saint Lucia?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Saint Lucia

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Saint Lucia

Meer weergeven