Bestelwagens

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum
SIXT vestigingen wereldwijd
2000+
Vestigingen wereldwijd
105+
Landen
SIXT in Nederland

SIXT in Europa
SIXT Verhuisservice

Een bestelbusje huren in Nederland bij SIXT

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Gaat een van jouw kinderen op kamers of wil je een vakantiebungalow inrichten? Waarschijnlijk heb je berekend dat met je eigen auto heen en weer rijden aardig wat tijd, moeite en geld gaat kosten. Is het niet veel handiger om een bestelbusje te huren? Een bestelbusje huren kan bij SIXT heel eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt via de SIXT app of onze website alles regelen! Geef aan op welke datum je een bestelbusje nodig hebt en op welke van de meer dan vijftig verhuurstations je deze wilt ophalen. Je ziet meteen dat je de mogelijkheid hebt om het busje op een andere plek in te leveren. Dat is service die SIXT garandeert. Je kunt er ook aan denken om een truck te huren. Dit is echt voordelig als je grote spullen moet vervoeren. Vooral bij verhuizingen zal dat toch de eerste keuze zijn. Wist je al dat SIXT trucks levert die je met rijbewijs B mag besturen? Ook daar houdt SIXT rekening mee.

SIXT bestelbus verhuur in Nederland

Meer weergeven

Een bestelbus huren in Europa met SIXT

Wie regelmatig reist, zowel om privéredenen als zakelijk, zal ongetwijfeld de naam SIXT hebben leren kennen als een betrouwbaar adres om een auto te huren. SIXT staat erom bekend dat je er diverse personenauto's kunt huren, maar SIXT biedt nog veel meer. Wat dacht je van de mogelijkheid een bestelbusje te huren? Je kunt hier op de website heel gemakkelijk boeken. Kies de datum en de plek waar je het busje ophaalt. Jij bepaalt waar je de bestelwagen inlevert. Daarna kies je het gewenste model. Heb je een bedrijf en moet je onverwachts een belangrijke vracht vervoeren, maar maak je geen gebruik van een expediteur? Kijk dan eens wat SIXT op dat gebied kan bieden. Wil je verhuizen binnen Nederland of ergens in Europa? Dan is een bestelwagen huren in Europa een hele uitkomst, zeker als het een busje is dat maximaal een jaar oud is en maximaal 25.000 kilometer op de teller heeft staan. Van een bestelwagen van SIXT mag je verwachten dat deze uitstekend onderhouden is en voorzien van benodigdheden als spanbanden en dekens, om je goederen goed en vakkundig te beschermen. Je kunt bij SIXT zelfs een busje huren, dat je met jouw normale rijbewijs B mag besturen.

SIXT bestelbus in Duitsland

Meer weergeven

Wereldwijd bestelwagenverhuur met SIXT

Je wilt ofwel grote, ofwel veel goederen vervoeren en uiteraard zo efficiënt mogelijk. Het liefst alles in één keer, in een auto die hiervoor geschikt is. Je wilt een bestelbus huren waarop je kunt vertrouwen en waarmee je ongestoord kunt doorrijden. Denk dan aan SIXT autoverhuur. Bij SIXT heb je een ruime keuze uit modellen en bijbehorende laadruimtes. Onze bestelbusjes zijn niet ouder dan een jaar en uitstekend onderhouden. Als je echt veel te vervoeren hebt, overweeg dan om een truck te huren. Wij hebben trucks waar je met uw rijbewijs B gewoon achter het stuur plaats mag nemen. SIXT is al vele decennia een van de toonaangevende aanbieders van autoverhuur. Omdat wij vestigingen over de hele wereld hebben, in meer dan 100 landen en meer dan 2000 verhuurpunten, kunnen wij je overal van dienst zijn. SIXT is op de hoogte van de plaatselijke omstandigheden en kan je dus het beste busje en de meest relevante opties aanbieden, passend bij het lokale wegennet en weersomstandigheden. Wij geven service én advies.
Meer weergeven