saudi arabia country content
Saoedi-Arabië

Auto huren in Saoedi-Arabië - huurauto online boeken

Een auto huren kan nu ook in Saoedi-Arabië met SIXT! U heeft mogelijk een vakantie gepland om naar Saoedi-Arabië te gaan of misschien gaat u erheen vanuit religieuze redenen of zakelijke doeleinden. Maak uw trip compleet en kies voor onze autoverhuur service! Maak het uzelf gemakkelijk zodat u niet afhankelijk bent van de drukke en volle openbaar vervoer. Wij bieden u diverse luxe auto's aan, voorzien van alle gemakken! U kunt ons in Saoedi-Arabië in verschillende steden en op centrale plaatsen vinden. Wij hebben service locaties in Al-Khobar, Dammam, Jeddah, Riyadh en Yanbu. U kunt hier iedere dag terecht voor het ophalen of inleveren van uw huurauto.

saudi arabia side

Een luxe, maar toch voordelige auto huren in Saoedi-Arabië

Bij Sixt vinden we service verlenen erg belangrijk. U ziet dit gelijk terug in ons assortiment aan luxe auto's. Alle modellen zijn nooit ouder dan zes maanden. U bent verzekerd van een bijna nieuwe auto. U kunt er tegen een kleine vergoeding zelfs extra accessoires bij boeken. U kunt de auto gemakkelijk telefonisch of via de website reserveren. U kunt ook gebruik maken van onze handige iPhone en BlackBerry app of u regelt de reservering via uw reisbureau. In een mum van tijd is het geregeld en kunt u met uw scherp geprijsde auto de weg op!

saudi arabia country content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

De voordelige en snelle autoverhuur service van Sixt in Saoedi-Arabië

Ziet u het al voor u? Heerlijk op stap in uw eigen luxe huurauto in het mooie Saoedi-Arabië? U kunt in Saoedi-Arabië de vele imposante moskeeën bezoeken, of u bezoekt een keer een kamelenrace of maakt een tocht door de woestijn. Daarnaast bied Saoedi-Arabië ook overheerlijk eten en een eeuwenoude interessante cultuur. U kunt natuurlijk niet wachten om te vertrekken! Gun uzelf het comfort van één van onze auto's in Saoedi-Arabië en plaats uw reservering!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties