reunion country content
La Réunion

Auto huren in La Réunion - huurauto online boeken

Een auto huren in La Réunion kan heel eenvoudig en veilig bij SIXT. Onze autoverhuur zit over de hele wereld verspreid en dus bent u altijd zeker van een goede service. U kunt contact met ons opnemen via de site, we zijn bereikbaar via de telefoon en natuurlijk kunt u uw auto ook via een reisbureau boeken.

la reunion country side

Een auto huren: wat en waar?

Wij hebben automerken in ons aanbod zoals Renault, Volkswagen en BMW. Als u precies wilt weten welke modellen wij u in la Réunion kunnen aanbieden, verwijzen wij u graag naar onze voertuigvloot. Op deze pagina kunt u precies zien welke modellen wij u op dit moment kunnen aanbieden. Wij hebben in La Réunion diverse locaties. U kunt ons vinden in Ste Marie, St Pierre en St-Gilles Les Bains. Er zijn veel goede wegen in La Réunion en ze zijn allemaal goed onderhouden. Daarbij rijdt men hier net als in Nederland aan de rechterkant. La Réunion heeft een tropisch klimaat.

reunion country content
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast

Een veilige auto huren in La Réunion

Ook in La Réunion is het altijd even afwachten wat u voorgeschoteld krijgt. Natuurlijk bent u op zoek naar een veilige en degelijke auto. Bij ons bent u daar van verzekerd. Onze huurauto's zijn nooit ouder dan een half jaar en wij onderhouden de auto's goed. Zo komt u onderweg niet snel voor verrassingen te staan. Wanneer u in La Réunion bent, is het zeker aan te raden om met de auto te reizen. Op deze manier ziet u alle hoekjes van La Réunion en krijgt u het meeste mee van de cultuur en de natuur van het land. Als u een mooi plekje ziet, kunt u even stoppen om er wat langer te blijven, allemaal mogelijkheden die wegvallen wanneer u gebruikmaakt van het openbaar vervoer. Heeft u uw besluit bijna genomen, maar heeft u nog een prangende vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties