airport generic 19
airport generic 13
Autoverhuur

Rotterdam The Hague Luchthaven

Rotterdam The Hague Luchthaven

Rotterdam The Hague Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 21:30

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Rotterdam Airport (RTM)

Welkom in Rotterdam! Deze mooie stad in het hart van Europa is een van de absolute toeristische trekpleisters van Nederland. Al verschillende decennia verliezen toeristen hun hart aan de ongekende culturele rijkdom van deze metropool. De ideale manier om de stad te verkennen, is met de auto. En waar zou u anders een auto huren dan bij ons? Rijd het stadscentrum van Rotterdam zo binnen dankzij een huurauto van Sixt, nooit was een auto huren zo makkelijk. Bovendien is het perfect mogelijk om op Rotterdam Airport via het internet of via een mobiele telefoon een auto te huren. Waarom zou u tijd verliezen door in de rij te staan? Vraag nu een offerte voor een wagen aan en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen!

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
car country
Rotterdam Airport verlaten met een huurauto, wij maken het mogelijk

Begin uw vakantie zorgeloos en huur een auto bij ons. Via de website maakt u op een eenvoudige manier kennis met Sixt. U zal snel merken dat we garant staan voor een optimale, snelle service die iedereen tevreden zal stellen. Onze medewerkers op Rotterdam Airport staan klaar om al uw vragen met een glimlach te beantwoorden. Dankzij hen rijdt u na slechts enkele ogenblikken zo de stad binnen. Bij ons maakt u kennis met autoverhuur van de bovenste plank!

traffic city country
De huurauto van uw dromen, bij ons in voorraad

Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa staat Sixt gelijk aan een klantvriendelijke service. Duizenden klanten kiezen jaarlijks voor de vele voordelen die gepaard gaan met een auto huren bij Sixt. Met een gehuurde auto hoeft u bijvoorbeeld helemaal niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. U doet wat u wilt, en wanneer u dat wilt. Een vakantie zonder zorgen begint me het huren van een auto bij Sixt. Wij helpen u verder op weg, ongeacht uw bestemming.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 16   Beoordelingen

Frans W.

Prima service en vriendelijke bediening van het personeel op de locatie Rotterdam/ The Hague Airport.

Vicky T.

The return experience was not as pleasant as the pick up of the vehicle. There was no one in the parking lot and counter to receive the vehicle.

Robbert de H.

Diverse keren een auto gehuurd vanaf Rotterdam vanuit Spanje. Auto's zijn altijd in orde; moest deze keer wel aandringen op de auto die ik gevraagd had (ik bel tevoren altijd even) en die er toevallig niet zou zijn. Uiteindelijk bij aankomst was het geregeld. Overdracht mag iets netter door even mee te lopen vanaf de balie naar de auto en je even op weg helpen. Verder altijd correct geholpen en als een van de weinige aanbieders een ruimere keuze in hoger segment.

R. de Haan