Amsterdam Amstel Business Park

Amsterdam Amstel Business Park AUTOVERHUUR

adres

Joop Geesinkweg 125, 1114 AB Amsterdam

GDS-Code: AMS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
ZA - ZO:

08:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Beschikbare autogroepen op Amsterdam Amstel Business Park

* De prijzen zijn berekend op 26.10.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Amsterdam Amstel Business Park vanaf 26.11.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Waarom boeken bij Amsterdam Amstel Business Park autoverhuur

Auto inleveren wanneer je wilt:

De SIXT vestiging in Amsterdam is 24u open.

Zes maanden oud:

De moderne SIXT voertuigen zijn ongeveer zes maanden oud.

Steeds het gepast voertuig:

In ons uitgebreid aanbod vind je de perfecte huurauto.

Eenvoudig te bereiken:

SIXT ligt net naast de snelweg dus je bent snel bij ons.

Amsterdam Amstel Business Park auto huren

Ga je het Anne Frank Huis of de Dam bezoeken in Amsterdam en wil je je vakantie op je eigen tempo beleven? Gebruik de autoverhuur van Amsterdam Amstel Business Park. Je vindt bij SIXT auto’s uit categorieën zoals compact, bestelbus, SUV, luxe -en sportmodellen, cabrio en personenbus. Als je er extra’s aan toevoegt zoals een GPS-systeem, kinderstoelen en extra bestuurder, dan maak je je auto persoonlijker. Met je kunstzinnige vrienden naar het Rijksmuseum rijden in een personenbus of een compacte auto boeken om door de smalle straten van Amsterdam te cruisen met je lief? Dit kan dankzij SIXT.

 

Amsterdam Amstel Business Park auto huren

SIXT vestiging in Amsterdam

Als je de Amsterdam Amstel Business Park auto huren optie gebruikt, dan huur je op een zeer eenvoudige manier je vakantieauto. Je kunt je voertuig namelijk huren via onze applicatie, website of telefoon en het afhalen van je auto is zeer simpel. Wij liggen namelijk op de Joop Geesinkweg, net naast de A10 waardoor je snel bij de SIXT branche bent en waardoor je ook vlug het bruisende Amsterdam kunt verkennen. Na je autoverhuur Amsterdam je huurauto terugbrengen, is al even gemakkelijk. Gewoon even je huurauto parkeren en je sleutels terug afgeven aan de SIXT medewerkers.

Ontdek Amsterdam met je huurauto

Heb je gekozen voor de Amsterdam Amstel Business Park auto huren optie? Stap dan in je huurauto en rij er mee naar de Jumpsquare Amsterdam, want daar kun je uren genieten van springplezier. Nog meer entertainment toevoegen aan je dag? Bezoek dan het filmmuseum EYE Amsterdam en de concertzaal Dok Amsterdam. Je dag afsluiten met overheerlijke gerechten en lekkere drankjes kan in de Jordaan.