Prijs weergeven

Goedkoop een bestelbus huren

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u meerdere personen in een busje meenemen op reis? Dan bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Bij Sixt kunt u snel en gemakkelijk een busje of vrachtwagen huren tegen een goedkoop tarief. Of u nu een personenbusje wilt huren voor 6, 7, 8 of 9 personen, Sixt heeft het voor u klaar staan!

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Mocht u gaan verhuizen, dan heeft Sixt ook een grotere verhuisbus speciaal voor u klaar staan bij één van onze locaties in Nederland. Sixt betekent een goede service met een breed assortiment aan huurauto´s en busjes, zodat er altijd een model bij zit dat bij u past! Vergeet u ook niet om gebruik te maken van onze verhuisservice.


Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Busje huren

Sixt is een betrouwbare en een goedkope aanbieder in de auto- of bus verhuur. Waar u ook in Nederland een busje wilt huren, er is altijd wel een locatie dichtbij uw bestemming. Dankzij de mobiele app en onze overzichtelijke website is het nu nóg makkelijker om vanuit huis te boeken. Via onze online service kunt u precies zien welke bus bij u past. U vult in hoeveel dozen u mee wilt nemen en de bus die geschikt is voor uw verhuizing verschijnt in beeld! Kortom, een busje huren bij Sixt gaat verder dan zomaar een bus of een auto huren. Mocht u van plan zijn om uw spullen naar het buitenland te vervoeren dan is dat tegen een kleine extra betaling te regelen. Een bus huren is niet alleen nuttig maar ook voordelig omdat u veel minder betaalt dan wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt. Een snelle en goedkope boeking maakt u dus bij Sixt!

 

 

U kunt een busje huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Nog even op een rijtje:

  • Goede service
  • Goedkoop
  • Online boeking
  • In heel Nederland en buitenland
  • Altijd een busje die niet ouder dan 6 maanden is 

Een busje huren kan op alle locaties! Kijkt u bijvoorbeeld eens naar ons brede assortiment busjes in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Bij Sixt kunt u nu goedkoop en snel een busje huren voor elke gelegenheid!

Bij Sixt hebben we verschillende busjes beschikbaar. Zo verhuren wij verschillende Iveco modellen , Volkswagen Crafter, Volkswagen T5, Fiat Scudo, Ford Transit, en Mercedes Vito.

Auto huren Nederland

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren