Automaat huren
Nu bij SIXT

Goedkoop een automaat huren bij SIXT

Rijden in een automaat is de beste manier om bijvoorbeeld door een centrum te rijden omdat je niet contstant hoeft te schakelen als je moet stoppen voor een verkeerslicht. Het gevoel dat je krijgt door te weten dat je niet hoeft te schakelen, zorgt ervoor dat u relaxter in de auto zit en na een langere rit veel fitter bent.

Voordelen van een automaat

  • Je ervaart meer rijcomfort en je bent daardoor fitter na het autorijden
  • Het (stapvoets) rijden in files is veel eenvoudiger en minder vermoeiend
  • Je hebt geen last van hellingproef en het inparkeren op heuvelige parkeerplekken is veel eenvoudiger met een automaat

BMW 3 Serie

of vergelijkbaar

Mercedes-Benz M-klasse

of vergelijkbaar

Audi A8

of vergelijkbaar

Hoe je bij SIXT een automaat kunt huren

Je kunt ervoor kiezen om in ons voertuigoverzicht een auto te kiezen waar "Aut." bij staat. Dit zijn auto's die met een automaat worden geleverd. Daarnaast kun je ook na het kiezen van jouw auto bij de 'aanbevolen extra's en toebehoren' een automaat als keuze aankruizen. Je vindt hieronder een afbeelding zodat je het eenvoudig kunt vinden.

automatic filter lp

Onze auto's met automaat

Ben je van plan om met jouw huurauto op vakantie te gaan? Dan kunnen wij je een automaat ten zeerste aanraden. Op langere afstanden merk je een verschil in rijcomfort als je voor een automaat kiest en daarnaast rijd je zonder zorgen in eventuele vakantiefiles. Er zijn overal in Europa en wereldwijd in tal van landen huurauto's beschikbaar.

Een automaat huren bij SIXT betekent kwaliteit

Rijden in een automaat van SIXT is een goede manier om nieuwe steden en onbekende wegen te ontdekken. SIXT maakt dit gemakkelijk met een groot assortiment aan huurauto's. Onze kwaliteit ervaar je onder meer door het feit dat een huurauto nooit ouder dan 6 maanden is. Wij bieden compacte automatische huurauto's aan, maar ook luxe automaten en sportwagens uitgerust met een automaat. Bij SIXT streven we ernaar dat je probleemloos op pad kunt zonder al te veel administratief gedoe.

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs

Populairste bestemmingen om een automaat te huren