singapore country content
Singapore

Huur een auto in Singapore

Ga je voor vakantie of zaken naar Singapore? Een auto huren doe je natuurlijk bij SIXT. Onze locaties zijn gemakkelijk te vinden en de vloot is ruim. De SIXT-balie's zijn makkelijk te herkennen en verspreid door het hele land. Zo kies je bijvoorbeeld voor een compacte stadsauto of luxe sportwagen waarmee je je gemakkelijk van A naar B beweegt. En natuurlijk word je ontvangen bij het SIXT-kantoor met een lach en duidelijke informatie. Boek je huurauto via de app of website en je bent zo op een van de grote wegen die Singapore rijk is.

singapore side

SIXT diensten in Singapore

Een auto huren in Singapore betekend dat je kiest voor een uitgebreide vloot en altijd goede service. Of je nu een cabrio of SUV wilt, hier vind je de passende auto. En ben je met een groter gezelschap? Kies dan voor een personenbus. Bij alle auto’s zijn allerlei extra’s bij te boeken als een navigatiesysteem of Wifi-hotspot. Zo blijf je altijd verbonden met iedereen thuis. Langetermijn verhuur of weekendverhuur, alles is mogelijk en op maat af te stemmen, zelfs als je de auto voor one-way verhuur wilt.

singapore country content

Handige tips bij bezoek aan Singapore

Vereisten rondom rijbewijs:

er geldt bij autoverhuur via SIXT een minimumleeftijd waarbij je minimaal twee jaar in het bezit moet zijn van je rijbewijs.

Tol en belastingen:

in Singapore betaal je op alle (snel)wegen tolwegenbelasting. Houd hier dus rekening mee tijdens het reizen.

One-way huur Singapore:

een auto huren in Singapore? Als je deze alleen nodig hebt op weg naar een stad kan je deze ook inleveren bij een SIXT kantoor op bestemming.

Autoverhuur onder 25 jaar Singapore:

onder de 25 jaar is het goed mogelijk een auto te huren in Singapore. Afhankelijk van het type model kunnen er aanvullende regels gelden.

SIXT bonusbeleid:

huur je voor zaken of vakantie vaak een auto bij ons? Dankzij het Loyalty-programma geniet je van vele voordelen zoals Express-service.

Betaalmethodes:

betaal bij SIXT met credit- en debitkaarten van alle internationaal erkende maatschappijen. Kijk voor de volledige lijst bij de huurinformatie.

Beste plekken om te bezoeken in Singapore

  • Singapore: Singapore is rijk aan verschillende omgevingen. Zo ben je voor luxe aan het juiste adres in de gelijknamige hoofdstad waar de warenhuizen, restaurants en koloniale je om de oren vliegen. Ook natuur is hier in overvloed te vinden. In de Botanische Tuinen kijk je je ogen uit in de perfect onderhouden tuinen waar je uren door kunt wandelen.
  • Boat Quay: Boat Quay is de oude haven van Singapore waar de geschiedenis van dit land tot leven komt. Waar vroeger rijke Chinese handelaren werkten, is het nu een hippe straat waar je lekker uit eten kunt gaan.

Tips voor Singapore in de winter

In de Europese wintermaanden wordt dankzij de moessons het regenseizoen ingeluid. In de regenperiode regent het meer dan gemiddeld en tijdens deze periode kan het dus behoorlijk klam aanvoelen in Singapore. Gezien het tropische klimaat wordt het nooit kouder dan 19 graden celsius maar een aircosysteem in je huurauto is zeker geen overbodige luxe. Zo houd je je hoofd koel op de weg.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties