singapore country content
Singapore

Auto huren in Singapore - huurauto online boeken

Bij SIXT een auto huren in Singapore stelt u in staat deze moderne en dynamische metropool op uw gemak te verkennen. Ook als u op zakenreis bent, bieden de verschillende vestigingen van SIXT in deze Aziatische stadstaat ongetwijfeld uitkomst. U kunt ons vinden aan de Kuo Chuan Avenue meteen bij de Marine Parade, terwijl we op het vliegveld van Singapore (SIN) over een Meet & Greet locatie beschikken. Dat houdt in dat een van onze medewerkers u op het vliegveld opwacht met een naambordje en de sleutels van uw huurauto. Het is uiteraard mogelijk van tevoren via het internet te boeken, waardoor dus niet in de rij zult hoeven staan!

singapore side

Een auto huren, waar moet u op letten?

Als voormalige Britse kolonie wordt er in Singapore aan de linkerkant van de weg gereden. Een ander punt om in het achterhoofd te houden, is dat de maximale snelheid op autowegen slechts 90 km/h bedraagt. Op gewone wegen is dit 60 km/h, wat dus afwijkt van wat u in Nederland en Europa gewend bent. Afgezien van deze andere verkeersregels is autorijden in Singapore een waar genot. De wegen verkeren in uitstekende staat en in tegenstelling tot andere Aziatische steden, zult u zelden moeilijkheden hebben met het vinden van een parkeerplaats.

singapore country content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Een auto huren om meer van Singapore te ontdekken

Singapore is een stad waar veel te zien is en met een auto van Sixt rijdt u probleemloos naar de belangrijke attracties toe. Zo is er natuurlijk het centrum van Singapore, waar futuristische wolkenkrabbers afgewisseld worden met koloniale Britse architectuur uit de negentiende eeuw. Wilt u meer ontspanning, dan is een bezoek aan de schitterende tuinen op het via een brug te bereiken eilandje Sentosa de moeite waard. Bezoekt u de regio voor zakelijke doeleinden, dan is het tenslotte goed om te weten dat het ook mogelijk is de auto mee de grens over naar Maleisië te nemen. Informeert u dus gerust over de mogelijkheden van onze autoverhuur in Singapore!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties