Auto huren in Singapore

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Singapore

Meest populair in Singapore

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Singapore Changi Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Singapore

SIXT diensten in Singapore

SIXT diensten in Singapore

Een auto huren in Singapore betekend dat je kiest voor een uitgebreide vloot en altijd goede service. Of je nu een cabrio of SUV wilt, hier vind je de passende auto. En ben je met een groter gezelschap? Kies dan voor een personenbus. Bij alle auto’s zijn allerlei extra’s bij te boeken als een navigatiesysteem of Wifi-hotspot. Zo blijf je altijd verbonden met iedereen thuis. Langetermijn verhuur of weekendverhuur, alles is mogelijk en op maat af te stemmen, zelfs als je de auto voor one-way verhuur wilt.
Beste plekken om te bezoeken in Singapore

Beste plekken om te bezoeken in Singapore

  • Singapore: Singapore is rijk aan verschillende omgevingen. Zo ben je voor luxe aan het juiste adres in de gelijknamige hoofdstad waar de warenhuizen, restaurants en koloniale je om de oren vliegen. Ook natuur is hier in overvloed te vinden. In de Botanische Tuinen kijk je je ogen uit in de perfect onderhouden tuinen waar je uren door kunt wandelen.
  • Boat Quay: Boat Quay is de oude haven van Singapore waar de geschiedenis van dit land tot leven komt. Waar vroeger rijke Chinese handelaren werkten, is het nu een hippe straat waar je lekker uit eten kunt gaan.
Tips voor Singapore in de zomer

Tips voor Singapore in de zomer

In de zomer laad je helemaal op in Singapore dankzij de tropische temperaturen van gemiddeld 32 graden celsius. Dankzij de gemiddeld 6 zon uren per dag kleur je ook nog eens fijn bij. In deze tijd zwem je in het heerlijk warme water wat het hele jaar tot wel 27 graden is. Tijdens de zomer vinden er ook verschillende festivals plaats die je echt gezien moet hebben.
Huur een auto in Singapore

Huur een auto in Singapore

Ga je voor vakantie of zaken naar Singapore? Een auto huren doe je natuurlijk bij SIXT. Onze locaties zijn gemakkelijk te vinden en de vloot is ruim. De SIXT-balie's zijn makkelijk te herkennen en verspreid door het hele land. Zo kies je bijvoorbeeld voor een compacte stadsauto of luxe sportwagen waarmee je je gemakkelijk van A naar B beweegt. En natuurlijk word je ontvangen bij het SIXT-kantoor met een lach en duidelijke informatie. Boek je huurauto via de app of website en je bent zo op een van de grote wegen die Singapore rijk is.
Show more

Handige weetjes voor huren in Singapore

SIXT bonusbeleid:

huur je voor zaken of vakantie vaak een auto bij ons? Dankzij het Loyalty-programma geniet je van vele voordelen zoals Express-service.

Betaalmethodes:

betaal bij SIXT met credit- en debitkaarten van alle internationaal erkende maatschappijen. Kijk voor de volledige lijst bij de huurinformatie.

One-way huur Singapore:

een auto huren in Singapore? Als je deze alleen nodig hebt op weg naar een stad kan je deze ook inleveren bij een SIXT kantoor op bestemming.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Singapore

Autoverhuur onder 25 jaar Singapore:
Vereisten rondom rijbewijs:
Tol en belastingen:
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Singapore?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Singapore?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Singapore?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Singapore?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Singapore

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Singapore

Meer weergeven