netherlands country content
Zoetermeer

Zoetermeer auto huren

Als je in Zoetermeer woont of de stad bezoekt, komt het vaak voor dat je een auto nodig hebt. In no-time ben jij bij de SIXT-vestigingen in de buurt van Zoetermeer, dichtbij een centraal station en luchthaven. Je vindt hier de meeste luxemodellen van de beste merken tegen economy prijzen en de klantenservice is 24/7 bereikbaar. Als je gaat voor in Zoetermeer een auto huren, raden we je aan om luxe- of sportmodel te kiezen om indruk te maken als je met de auto Den Haag of Rotterdam bezoekt. Natuurlijk gaat er ook niets boven een praktische en zakelijke sedan om naar die vergadering te reizen.</

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Zoetermeer

Bij SIXT in Zoetermeer een auto huren heb je een ruime keuze uit SUV’s, luxe & sportmodellen, cabrio’s, sedans en compacte stadsauto’s waarmee je gemakkelijk kunt parkeren. Ook kun je hier terecht voor een personen- of een bestelbusje. Kies voor langetermijn verhuur tegen scherpe prijzen wanneer je vaker het land doorreist voor je werk of selecteer weekendverhuur om met je familie of vrienden te genieten van de vrijheid die een auto je biedt. Je hebt daarnaast de optie om navigatie of een kinderstoel en extra bestuurder bij te boeken om je in al jouw reisbehoeften te voorzien.

netherlands country content

Handige tips bij je bezoek aan Zoetermeer

Autoverhuur onder 25 jaar:

De minimumleeftijd voor autoverhuur bij SIXT is 21 jaar. Kies uit een brede selectie auto’s tegen een extra toelage. Boven 25 jaar huur je ook speciale en grotere auto’s.

Kosteloos annuleren in Hoorn:

Mocht je trip niet doorgaan of uitgesteld moeten worden vanwege slecht weer, wijzig of annuleer dan kosteloos je reservering.

Autoverhuur zonder creditcard Zoetermeer:

Betaal met creditcard of bij sommige SIXT-locaties met je bankpas. Toon je identiteit aan met twee officiële documenten.

Wat te doen in Zoetermeer?

Het Zuid-Hollandse Zoetermeer ligt vlak naast Den Haag en staat bekend om het prachtige Westerpark en het gemoedelijke stadshart. Met de auto ben je vanaf Zoetermeer in 20 minuten ook in universiteitsstad Leiden of het historische Delft. Breng daarnaast een bezoek aan het Binnenhof in Den Haag of ga naar Madurodam om meer te leren over Nederlandse steden.

Wat te doen in Zoetermeer in de winter?

Een van de tofste plekken in Zoetermeer is Snow World. Hier kun je indoorskiën en snowboarden, zonder naar Oostenrijk of Zwitserland te hoeven rijden. Als je klaar bent met dit sportieve genot, kun je vervolgens de auto pakken naar Rotterdam om vanuit de auto te genieten van de moderne architectuur en vervolgens in een van de hippe hallen of cafés een drankje te doen en wat te eten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties