Auto huren in Nederland

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Vertrekpunten voor je reis in Nederland

Ontdek Nederland

Auto huren in Nederland

Auto huren in Nederland

Wil je de musea van Amsterdam verkennen, naar de uitgaansbuurt Witte de Withstraat in Rotterdam gaan, het prachtig stadspark van Maastricht bewonderen of ben je van plan om al deze plaatsen te ontdekken tijdens een roadtrip door Nederland? Kies dan voor de auto huren in Nederland mogelijkheid van SIXT. Wij bieden je een uitgebreid aanbod van huurauto’s aan zoals een personenbusje, waarmee je Nederland met een grote groep vinden kunt ontdekken, en een compacte auto die je kunt gebruiken om met je geliefde door de smalle straatjes van elke Nederlandse stad te rijden. Je kunt je auto eenvoudig huren want dankzij onze meerdere locaties doorheen Nederland zijn wij dichterbij dan dat je denkt.
SIXT diensten in Nederland

SIXT diensten in Nederland

SIXT biedt je ook andere voertuigen aan dan alleen maar een personenbus of compact. Zo vind je bij ons auto’s uit categorieën zoals economy, sedan, bestelbus, cabrio, SUV, luxe en sportmodellen waardoor je absoluut een voertuig vindt dat je bij je smaak en vakantie past. Zeker ook omdat je de auto huren in Nederland mogelijkheid kunt gebruiken voor flexibele huurperiodes zoals langetermijn verhuur en eendagshuur. We bieden we je ook extra’s aan zoals navigatie, kinderstoelen en extra bestuurder. Hierdoor kun je met je familie op reis vertrekken zonder dat je de weg kwijtgeraakt in de stad.
Beste plekken om te bezoeken in Nederland

Beste plekken om te bezoeken in Nederland

  • Amsterdam: Als je een liefhebber bent van musea, dan moet je zeker eens met je huurauto naar Amsterdam rijden want daar staan zowel het Rijksmuseum, het Anne Frank huis en Van Gogh Museum op je te wachten. Hierdoor kun je zowel de rijke en aangrijpende geschiedenis van de stad verkennen alsook de oogverblindende kunst.
  • Rotterdam: Met je familie naar Nederland reizen? Dan is Rotterdam de place-to-be. Dit is omdat je daar kunt genieten van familiebezienswaardigheden zoals de Euromast, het Oude cruiseschip ss Rotterdam en het Maritiem Museum die perfect zijn voor de kleinste schippers onder ons. Je moet ook zeker eens met je auto naar de dierentuin Diergaarde Blijdorp rijden.
Tips voor Nederland in de winter

Tips voor Nederland in de winter

Een bezoekje aan het Rijksmuseum mag niet ontbreken, want tijdens de winter kun je daar meer doen dan alleen maar wondermooie kunst bezichtigen. Op het museumplein kun je namelijk gaan schaatsen. De fonkelende verlichting en warme chocolademelk maken je winterdag compleet! Je avond inzetten met wat cultuur? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan het International Documentary Festival Amsterdam voor recente films en documentaire en aan de Melkweg voor opzwepende concerten.
Show more
Handige weetjes voor huren in Nederland
Landelijke FAQs
Je kunt in Nederland gebruik maken van de SIXT+ Auto Abonnement. Dit voortreffelijk pakket is een all-inclusieve abonnement op onze voertuigen dat je iedere maand stop kunt zetten.
Benodigde documenten voor het huren van een auto in Nederland
Als je een huurauto boekt, dan hoef je alleen je rijbewijs en identiteitskaart te laten zien. Wij zorgen wel voor de dekkingspapieren.
Autoverhuur onder 25 jaar in Nederland
Je hoeft geen 25 jaar oud te zijn om je auto te huren, want bij SIXT is elke bestuurder over 18 welkom om een voertuig te gebruiken. Stap dus zeker eens binnen.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 14179 reviews
De route naar SIXT
(4,5)
Het voertuig
(4,5)
Inlevering voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nederland

Autoverhuur zonder creditcard in Nederland
One-way huur in Nederland
Stadsgrenzen oversteken
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nederland?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Nederland?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nederland?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nederland?