Nederland

Auto huren in Nederland

Wil je de musea van Amsterdam verkennen, naar de uitgaansbuurt Witte de Withstraat in Rotterdam gaan, het prachtig stadspark van Maastricht bewonderen of ben je van plan om al deze plaatsen te ontdekken tijdens een roadtrip door Nederland? Kies dan voor de auto huren in Nederland mogelijkheid van SIXT. Wij bieden je een uitgebreid aanbod van huurauto’s aan zoals een personenbusje, waarmee je Nederland met een grote groep vinden kunt ontdekken, en een compacte auto die je kunt gebruiken om met je geliefde door de smalle straatjes van elke Nederlandse stad te rijden. Je kunt je auto eenvoudig huren want dankzij onze meerdere locaties doorheen Nederland zijn wij dichterbij dan dat je denkt.

netherlands side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Nederland

SIXT diensten in Nederland

SIXT biedt je ook andere voertuigen aan dan alleen maar een personenbus of compact. Zo vind je bij ons auto’s uit categorieën zoals economy, sedan, bestelbus, cabrio, SUV, luxe en sportmodellen waardoor je absoluut een voertuig vindt dat je bij je smaak en vakantie past. Zeker ook omdat je de auto huren in Nederland mogelijkheid kunt gebruiken voor flexibele huurperiodes zoals langetermijn verhuur en eendagshuur. We bieden we je ook extra’s aan zoals navigatie, kinderstoelen en extra bestuurder. Hierdoor kun je met je familie op reis vertrekken zonder dat je de weg kwijtgeraakt in de stad.

SIXT diensten in Nederland

Handige tips bij bezoek aan Nederland

One-way huur in Nederland:

Je kunt je auto zeer gemakkelijk huren dankzij onze applicatie, website en telefoon en de op voorhand aangegeven prijs is de huurprijs. Er komen dus geen kosten bij.

Stadsgrenzen oversteken:

Je kunt gerust van de ene stad naar de andere rijden, want al onze vestiging hanteren dezelfde procedures, waardoor je doorheen heel Nederland de SIXT topkwaliteit krijgt.

Autoverhuur onder 25 jaar in Nederland:

Je hoeft geen 25 jaar oud te zijn om je auto te huren, want bij SIXT is elke bestuurder over 18 welkom om een voertuig te gebruiken. Stap dus zeker eens binnen.

Autoverhuur zonder creditcard in Nederland:

Je kunt je auto alleen maar huren met je creditcard en dus niet met cash. Daarom zijn er ook geen extra kosten verbonden aan het betalen met creditcard.

Landelijke FAQs:

Je kunt in Nederland gebruik maken van de SIXT+ Auto Abonnement. Dit voortreffelijk pakket is een all-inclusieve abonnement op onze voertuigen dat je iedere maand stop kunt zetten.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Nederland:

Als je een huurauto boekt, dan hoef je alleen je rijbewijs en identiteitskaart te laten zien. Wij zorgen wel voor de dekkingspapieren.

Beste plekken om te bezoeken in Nederland

  • Amsterdam: Als je een liefhebber bent van musea, dan moet je zeker eens met je huurauto naar Amsterdam rijden want daar staan zowel het Rijksmuseum, het Anne Frank huis en Van Gogh Museum op je te wachten. Hierdoor kun je zowel de rijke en aangrijpende geschiedenis van de stad verkennen alsook de oogverblindende kunst.
  • Rotterdam: Met je familie naar Nederland reizen? Dan is Rotterdam de place-to-be. Dit is omdat je daar kunt genieten van familiebezienswaardigheden zoals de Euromast, het Oude cruiseschip ss Rotterdam en het Maritiem Museum die perfect zijn voor de kleinste schippers onder ons. Je moet ook zeker eens met je auto naar de dierentuin Diergaarde Blijdorp rijden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties