Frankrijk

Auto huren in Frankrijk - huurauto online boeken

Gaat u op vakantie naar Frankrijk en wilt u graag een auto huren in Frankrijk dichtbij uw bestemming? Bij SIXT hebben we maar liefst in 50 steden in Frankrijk een autoverhuur vestiging waar u zeer voordelig een kwalitatief goede huurauto mee kunt krijgen. Bekijk hieronder de steden waar wij zitten en bepaal zelf welke het handigst voor u is!

france side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Frankrijk

SIXT diensten in Frankrijk

Huur een auto in Frankrijk met SIXT om verzekerd te zijn van een kwalitatief goede huurauto tegen een betaalbare prijs. Onze premium vloot kent uitsluitend topmerken, zoals Mercedes-Benz en Audi en de auto zijn gemiddeld maar drie maanden oud. Je kunt zelf kiezen hoelang je de auto bij je houdt. Zo mag je hem bij ons meenemen voor weekendverhuur, maar kan je hem ook voor wekelijksverhuur bij je houden. Geniet van de wind door je haren met een van onze Cabrio’s of bespaar met een Economy model. Ook de kinderen kunnen mee. Je boekt bij ons gemakkelijk een baby- of kinderstoeltje bij.

SIXT diensten in Frankrijk

Handige tips bij bezoek aan Frankrijk

Internationale rijbewijzen:

Worden geaccepteerd wanneer er in het paspoort geen visum zit en de klant zich op dat moment niet langer dan zes maanden in Europa bevindt.
 

Kosteloos annuleren:

Wij van SIXT zijn flexibel. Het is dan ook mogelijk om de auto kosteloos te annuleren of later te betalen.

Benodigde documenten:

Zowel de huurder en bestuurder moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een paspoort of rijbewijs aan kunnen geven bij het huren van de huurauto.
 

Betaalmethodes in Frankrijk:

Wij accepteren credit- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen. Prepaidkaarten worden niet geaccepteerd.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Frankrijk:

Het is in Frankrijk mogelijk om een auto bij ons te huren onder 25 jaar. Hiervoor brengen wij een toeslag in rekening.

One-way huur in Frankrijk:

Wij doen in Frankrijk ook aan one-way huur. Hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht.
 

Beste plekken om te bezoeken in Frankrijk

  • Parijs: Frankrijk heeft een aantal prachtige steden te bezoeken met Parijs uiteraard als nummer één. In deze romantische hoofdstad geniet je van de Eiffeltoren, wandelingen langs de Seine en bewonder de Notre Dame, naast vele andere wonderen.
  • Marseille: Frankrijk echt goed verkennen doe je wanneer je naar de oudste stad van het land gaat en dat is Marseille. Geniet hier van cultuur, natuur en prachtige plekjes aan het water, zoals de oude haven en de vele restaurants.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties