Rotterdam

Een auto huren in Rotterdam

Huur een auto in Rotterdam en geniet van deze moderne stad in Zuid-Holland. Onze locaties zijnis makkelijk te bereiken met de auto, trein, of zelfs lopend. Je kunt een SIXT-auto huren op het vliegveld van Rotterdam, of in het centrum. We zijn 7 dagen per week open, en je kunt je auto 24/7 terugbrengen, wel zo handig. Rotterdam is goed te doen met een auto. Denk alleen al maar aan die geweldige Erasmusbrug om overheen te rijden. Voor een gezellig weekendje in deze grote stad kies je daarom voor een cabrio (fijn in de zomer) of een SUV als je met een groter gezelschap reist. Wil je echt de show stelen? Ga dan voor een luxe- of sportmodel van SIXT.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Rotterdam

Als je een auto wilt huren in Rotterdam vind je bij SIXT alle voertuigcategorieën die je maar nodig kunt hebben: economy, compact, sedan, bestelbusjes (handig voor kleine verhuizingen), cabrio’s, personenbusjes, SUV’s en natuurlijk luxe-en sportmodellen. Verder kun je de auto uitrusten met extra's zoals een kinderstoeltje, navigatie of een extra bestuurder. Je kunt de auto huren in Rotterdam zolang je wilt, voor verschillende periodes, van eendagshuur voor een dag vol afspraken door de stad, tot een langetermijn-verhuur voor onverwachte behoeftes.
 

SIXT diensten in Rotterdam

Handige tips bij bezoek aan Rotterdam

BENODIGDE DOCUMENTEN BIJ HET HUREN VAN EEN AUTO IN ROTTERDAM:

Voor het huren van een auto in Rotterdam heb je een geldig ID-bewijs, rijbewijs en creditcard met jouw naam erop nodig.

ONE-WAY HUUR ROTTERDAM:

Wanneer je gebruik wilt maken van one-way huur en de auto wilt achterlaten in Rotterdam, kan dit in een van de SIXT-locaties in de buurt.

EEN AUTO HUREN ONDER DE 25 JAAR AAN ROTTERDAM:

De minimale leeftijd voor autoverhuur bij SIXT is 21, waarbij je minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs moet zijn.

Wat te doen in Rotterdam

Laten we meteen maar beginnen met het icoon van Rotterdam: de Erasmusbrug. Deze geweldige brug is kenmerkend voor de stad. De brug verbindt de wijk Kop van Zuid met het centrum van Rotterdam. Verder kun je de Euromast, het havengebied, en de Kinderdijk molens natuurlijk ook niet missen als je Rotterdam bezoekt. De Kinderdijk molens bezoek je makkelijk met je huurauto.

Wat te doen in Rotterdam in de winter

Voor de winterse dagen ga je lekker winkelen in het Alexandrium, Central Plaza of het Zuidplein. Voor een rustigere activiteit bezoek je een van de mooie Rotterdamse musea zoals de Kunsthal of Het Nieuwe Instituut. Wil je lekker schaatsen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hiervoor naar de Schaatsbaan in Rotterdam.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties