rotterdam city content
rotterdam city header
Autoverhuur
Rotterdam
Rotterdam

Auto huren Rotterdam – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur kunt u gemakkelijk en snel een goede auto huren in Rotterdam. Wij garanderen u dat de huurauto niet ouder zal zijn dan 6 maanden. Hierdoor rijdt u niet alleen heel veilig, u rijdt ook in een nieuw model auto! Bekijk zelf eens de modellen auto's die wij voor u geselecteerd hebben. Bij SIXT heeft u de keuze uit alle topmodellen van Mercedes tot BMW.

ALLE SIXT LOCATIES

Op meerdere locaties een auto huren in Rotterdam

Een auto huren is nergens zo eenvoudig als bij Sixt. Niet alleen bieden wij u een zeer breed assortiment huurauto's aan, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om de gewenste huurauto op te halen bij een autoverhuur in Rotterdam naar keuze. Er zijn meerdere locaties in Rotterdam te vinden waar u terecht kunt voor ophalen en retourneren van uw huurauto. U kunt terecht in Rotterdam DT AlexanderRotterdam Airport of Rotterdam City/Hilton Hotel. Deze laatste twee locaties bieden u de mogelijkheid de huurauto 24 uur per dag te komen ophalen. Komt u met de trein en wilt u van daaruit uw auto ophalen? Dan is Sixt autoverhuur locatie Hilton het dichtstbij.

rotterdam city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Het gemak van onze autoverhuur in Rotterdam

Een huurauto kan voor u de meest voor de hand liggende oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u een congres in de stad bezoekt en u liever zelf wilt rijden in een goedkope luxe huurauto. U kunt dan bij ons een auto huren in Rotterdam op onze locatie nabij het Centraal Station, zodat u vanaf dit punt uw eigen weg kunt gaan. Meer dan honderd jaar ervaring heeft ons geleerd dat geen klant hetzelfde is. Iedereen heeft persoonlijke eisen en voorkeuren, en hier komen wij graag aan tegemoet. Om altijd een optimale klanttevredenheid te kunnen garanderen, hebben wij een ruim assortiment aan personenauto's. Of u nu een grote en statige huurauto nodig heeft, of juist een klein model wenst om gemakkelijker door de drukke stad te reizen; wij bieden u altijd wat u nodig heeft. Door u de mogelijkheid te bieden online de auto te huren, maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft nergens meer naar omkijken. In Rotterdam kunt u ook een cabrio huren, een luxe auto huren of een busje huren.

service city country

Een auto huren in Rotterdam om Rotterdam te ontdekken

Rotterdam is een prachtige stad en is het ontdekken dan ook meer dan waard. Helaas is zeker niet iedere highlight van de stad gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Een auto huren bij Sixt biedt u hiervoor de perfecte oplossing. U kunt bijvoorbeeld een auto huren om naar de Euromast te rijden, vanwaar u een spectaculair uitzicht over de stad heeft. Hier kunt u direct de plaatsen uitzoeken die u nog meer wilt bezoeken. Ga naar de haven van Rotterdam of bezoek de Wilhelminapier. Een auto huren en iets leuks gaan doen met het hele gezin? Dan is Diergaarde Blijdorp een ideaal uitje! Wat uw plannen ook zijn, een auto huren doet u altijd het best bij Sixt! Bij Sixt in Rotterdam huurt u ook volgende merken: BMWMercedes of een Audi.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties