Auto huren in Oekraïne

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Oekraïne

Meest populair in Oekraïne

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Kiev Dmytrivska Str, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Oekraïne

Handig om te weten als u een auto gaat huren in Oekraïne

Handig om te weten als u een auto gaat huren in Oekraïne

En of u het land nu wenst te verkennen per hatchback, sedan, station wagon, SUV op MPV of misschien wel in een luxe cabriolet, de keus is geheel aan u. Bij ons kiest u namelijk helemaal zelf hoe exclusief u zichzelf wilt vervoeren, maar van comfort bent u sowieso verzekerd. En door het uitgebreide wegennet is Oekraïne ideaal om per huurauto te verkennen. Het grootste deel van het wegennet is verhard, hoewel op het platteland nog een aantal onverharde wegen zijn. Maar met de degelijke vervoersmiddelen van Sixt trotseert u iedere Oekraïense weg. De bewegwijzering is redelijk goed, alleen moet u wel overweg kunnen met het Cyrillisch schrift. Mocht dit een obstakel zijn, vraag dan bij voorkeur de jonge Oekraïense bevolking om hulp. Zij zijn vaak goed in staat u in het Engels te woord te staan.
Geniet van de vrijheid en kies voor een auto huren in Oekraïne

Geniet van de vrijheid en kies voor een auto huren in Oekraïne

Tijdens uw verblijf in Oekraïne genieten van alle vrijheid die u maar kunt wensen. Trek eropuit wanneer u daar zin in heeft, zonder de beperkingen van het openbaar vervoer en tijdslimieten. Een huurauto maakt het allemaal mogelijk. Ga cultuursnuiven in Kiev, Charkov, Dnjepropetrovsk of Odessa en geniet van de ongerepte oernatuur in de natuurreservaten. Met een auto van Sixt ligt de wereld aan uw voeten. Ga vertrouwd en veilig op ontdekkingsreis en voel u zo vrij als een vogel!
Auto huren in Oekraïne - huurauto online boeken

Auto huren in Oekraïne - huurauto online boeken

SIXT autoverhuur staat altijd aan uw zijde met betrouwbare en veilige vervoersmiddelen, waar ter wereld dan ook. Ook in Oekraïne staan we uiteraard voor u klaar. Zo kunt u uw verblijf in Oekraïne nog aangenamer maken en geheel indelen naar uw eigen wensen. Onze locaties in Oekraïne zijn allen ideaal gelegen nabij belangrijke locaties en wegen. Zo vindt u meerdere locaties in Kiev, Dnjepropetrovsk, Kharkiv, Donetsk, Odessa en Truskawez en zijn we tevens gevestigd op de luchthaven van Simferopol, in Frankisk en in Lviv. Dus waar u in Oekraïne u ook verblijft, wij zijn altijd dichtbij om u te voorzien van een prettig vervoersmiddel.
Show more

Handige weetjes voor huren in Oekraïne

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Oekraïne?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Oekraïne dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Oekraïne.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Oekraïne?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

5,0
Op basis van 18 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Inlevering voertuig
(5,0)
Overgave voertuig
(5,0)

Nieuwste premium auto's in de vloot

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Oekraïne

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Oekraïne?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Oekraïne?