ukraine country content
Oekraïne

Auto huren in Oekraïne - huurauto online boeken

SIXT autoverhuur staat altijd aan uw zijde met betrouwbare en veilige vervoersmiddelen, waar ter wereld dan ook. Ook in Oekraïne staan we uiteraard voor u klaar. Zo kunt u uw verblijf in Oekraïne nog aangenamer maken en geheel indelen naar uw eigen wensen. Onze locaties in Oekraïne zijn allen ideaal gelegen nabij belangrijke locaties en wegen. Zo vindt u meerdere locaties in Kiev, Dnjepropetrovsk, Kharkiv, Donetsk, Odessa en Truskawez en zijn we tevens gevestigd op de luchthaven van Simferopol, in Frankisk en in Lviv. Dus waar u in Oekraïne u ook verblijft, wij zijn altijd dichtbij om u te voorzien van een prettig vervoersmiddel.

ukraine side

Handig om te weten als u een auto gaat huren in Oekraïne

En of u het land nu wenst te verkennen per hatchback, sedan, station wagon, SUV op MPV of misschien wel in een luxe cabriolet, de keus is geheel aan u. Bij ons kiest u namelijk helemaal zelf hoe exclusief u zichzelf wilt vervoeren, maar van comfort bent u sowieso verzekerd. En door het uitgebreide wegennet is Oekraïne ideaal om per huurauto te verkennen. Het grootste deel van het wegennet is verhard, hoewel op het platteland nog een aantal onverharde wegen zijn. Maar met de degelijke vervoersmiddelen van Sixt trotseert u iedere Oekraïense weg. De bewegwijzering is redelijk goed, alleen moet u wel overweg kunnen met het Cyrillisch schrift. Mocht dit een obstakel zijn, vraag dan bij voorkeur de jonge Oekraïense bevolking om hulp. Zij zijn vaak goed in staat u in het Engels te woord te staan.

ukraine country content
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast

Geniet van de vrijheid en kies voor een auto huren in Oekraïne

Tijdens uw verblijf in Oekraïne genieten van alle vrijheid die u maar kunt wensen. Trek eropuit wanneer u daar zin in heeft, zonder de beperkingen van het openbaar vervoer en tijdslimieten. Een huurauto maakt het allemaal mogelijk. Ga cultuursnuiven in Kiev, Charkov, Dnjepropetrovsk of Odessa en geniet van de ongerepte oernatuur in de natuurreservaten. Met een auto van Sixt ligt de wereld aan uw voeten. Ga vertrouwd en veilig op ontdekkingsreis en voel u zo vrij als een vogel!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties