croatia country content
Croatia
Autoverhuur
Kroatië
Kroatië

Auto huren in Kroatië - huurauto online boeken

In de jonge Europese lidstaat Kroatië kunt u bij SIXT op tien locaties een auto huren. Onze verhuurlocaties zijn goed verspreid over het land. Natuurlijk vindt u ons bij de hoofdstad Zagreb. Er zijn hier twee vestigingen, waarvan één op de luchthaven(ZAG). Vlakbij de grens met Slovenië vindt u drie verhuurlocaties aan de kust. Lager langs diezelfde kust staan onze huurauto's voor u klaar in de omgeving van Zadar en Split. En ook in Zuid-Kroatië, vlakbij Montenegro, is SIXT aanwezig met twee vestigingen rond de stad Dubrovnic. U kunt in Kroatië kiezen uit een ruim aanbod van modellen. Lopend van eenvoudig tot zeer luxe.

croatia side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Kroatië

Uw auto huren om Kroatië te bewonderen

Kroatië strekt zich uit langs de Adriatische zee. De wegen zijn goed en net als in Nederland bedraagt de maximum snelheid 130 km per uur. Kroatië is een dun bevolkt land met een schitterende natuur. Langs de kust zijn diverse mooie stadjes die beslist de moeite waard zijn om met uw huurauto te bezoeken. U bereikt ze via de Magistrale (E65), de grote autoweg langs de kust. Ook de hoofdstad van Kroatië mag u zeker niet missen. De stad is met de auto goed toegankelijk en u kunt er ook makkelijk parkeren. Net als in Nederland geldt hier een maximum snelheid van 50 km per uur. Zagreb herbergt tal van bezienswaardigheden en heeft de potentie om een grote toeristische trekpleister te worden. U betaalt hier met de Kuna. Deze nationale munt van Kroatië levert voor ons een aantrekkelijk prijspeil op.

croatia country content
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Met maximale service uw auto huren in Kroatië

Bij onze autoverhuur staan service en kwaliteit voorop. U rijdt altijd in een vrijwel nieuwe auto en kunt deze dag en nacht reserveren. Via internet zelfs tot twee uur voor vertrek. Dit kan via de website, maar ook met behulp van onze mobile app. Natuurlijk bent u ook op al onze vestigingen van harte welkom voor het maken van een reservering. En vergeet u tenslotte ook ons reserveringsnummer 023-56 986 56 niet. Nog nooit was uw autorit zo ontspannen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties