utrecht city content
Utrecht

Utrecht AUTOVERHUUR

adres

Hoog Catharijnepassage 5B, 3511 WP Utrecht

GDS-Code: UTC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 16:00

ZO:

09:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Utrecht auto huren

Een auto huren gaat bij SIXT Utrecht gaat gepaard met een snelle reservering en een vriendelijke service. Je kan kiezen uit de ruime vloot van SIXT vol nieuwe eersteklas auto’s zoals ruime sedans, compacte stadswagens en elektrische auto’s, inclusief automaat. Boek een stationwagen met extra ruimte voor veel baggage of meer passagiers, of laat je juist verrassen met de geluksauto. Met GPS navigatie extra bijgeboekt vind je overal de weg, en wie tijd wil besparen laat voor een vast bedrag de huurauto voltanken door SIXT.

utrecht city content

Wat maakt SIXT Utrecht zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT autoverhuur ligt centraal in het hart van Utrecht.

Klantenservice:

Kies voor het gemak van kosteloze annulering bij later betalen.

Kwaliteitsauto’s:

Keuze uit een ruime vloot vol luxe voertuigen van topmerken.

Fijne prijzen:

Luxe auto’s bij SIXT in premium modellen voor economy prijzen

SIXT vestiging Utrecht locatie

De locatie van de SIXT autoverhuur Utrecht is centraal gelegen aan het Jacobskerkhof in Utrecht Centrum, tussen de Bijenkorf en de Jacobikerk. Er is geen directe route met bus of tram, maar de SIXT locatie ligt vanaf Centraal Station op een loopafstand van 874m. Breng je de huurauto terug tijdens openingstijden, dan parkeer je de auto aan de voorkant van de branche. Buiten openingstijden kan je de auto parkeren in de La Vie parkeergarage. Laat de sleutel en parkeerkaart achter in onze keybox naast de deur van onze vestiging.

Ontdek Utrecht met jouw huurauto

Utrecht is een studentenstad, vol originele winkels en levendige horeca met gezellige cafes en restaurants. Breng na een rondje Domplein een bezoekje aan Dick Bruna’s Nijntje, stap het Centraal Museum binnen of bekijk de stad vanaf het water met een bootje door de grachten. Bestemmingen buiten de stad zoals kasteel de Haar en natuurgebied Amelisweerd zijn met je huurauto ook makkelijk te doen.